Vereniging van motorisch gehandicapten en hun ouders
Volg de BOSK op BOSK Hyves BOSK Facebook BOSK Twitter BOSK movies BOSK in beeld op Flickr BOSK Linkedin BOSK nieuws-feed
MyBOSK Kids Jongeren
Print Mail Home Home    Mail    Print
normaal groter zeer groot
Verander de tekstgrootte

Spraak-/taalstoornissen en de BOSK

Bent u een ouder van een kind met een spraak-, taal- of communicatiestoornis en zoekt u contact of informatie, dan kunt u terecht bij de BOSK. Op deze website vindt u informatie over spraak/taalstoornissen, over de oorzaken en de gevolgen. Daarnaast vindt u hier onder andere relevante links, literatuur en veel gestelde vragen (FAQ).

 Spraak/taalstoornissen en de BOSK
De BOSK zet zich in voor ouders van kinderen met een motorische handicap, een aangeboren of verworven amputatie van been/arm en kinderen met een spraak of taalstoornis. Ook volwassenen met een spraak/taalstoornis kunnen bij de BOSK terecht.
Heeft u na het bekijken van de informatie op deze website toch nog vragen, dan kunt u contact opnemen met het Landelijk Bureau.

Email: bert@bosk.nl
Telefoon (030) 245 90 90.

 Gratis folders aanvragen
De informatiefolders van de BOSK zijn gratis. De folders en andere BOSK-publicaties kunt downloaden op onze Servicepagina of u bestellen in de Webshop. Over spraak/taalstoornissen is de volgende informatiefolder samengesteld 

  • Mijn kind heeft een Spraak/taalstoornis

 Lid worden van de BOSK
Het lidmaatschap van de BOSK biedt veel voordelen. Als lid profiteert u van onze kennis en ervaring. U vindt dan mogelijk wat sneller de weg in de medische molen en bij instanties. Ook kunt u bewuster keuzes maken en bent u een betere gesprekspartner van deskundigen. Bovendien kan úw inbreng en ervaring weer van belang zijn voor andere leden. Zo kunnen we samen beter werken aan de toekomst voor ons allemaal.
Bovendien profiteren BOSK-leden van kortingen op publicaties en activiteiten en ontvangen zij vijf keer per jaar het BOSK Magazine. Daarnaast hebben leden toegang tot MyBOSK, het leden-gedeelte van deze website met extra informatie en diensten.
Word nu lid van de BOSK »

 Wat u op deze website kunt vinden over Spraal / taalstoornissen
Op deze website vindt u informatie over Spraak/taalstoornissen, over de oorzaken en de gevolgen en over de behandelingsmogelijkheden. U vindt relevante links, verschillende publicaties en een aantal veel gestelde vragen (FAQ).  Mist u informatie of heeft u andere opmerkingen, stuur ons dan een reactie. Wij stellen uw feedback zeer op prijs.

Hiernaast vindt u een overzicht van de verschillende rubrieken op deze website met betrekking tot Spraak/taalstoornissen; u vindt ze ook terug in het uitklapmenu links onder Aandachtsgebieden > Spraak/taalstoornissen.Powered By Remotion