Lid worden? Steun de BOSK! BOSK Agenda
Vereniging van motorisch gehandicapten en hun ouders
Volg de BOSK op BOSK Hyves BOSK Facebook BOSK Twitter BOSK movies BOSK in beeld op Flickr BOSK Linkedin BOSK nieuws-feed
MyBOSK Kids Jongeren
Print Mail Home Home    Mail    Print
normaal groter zeer groot
Verander de tekstgrootte

Stickler syndroom en de BOSK

Bent u een ouder van een kind met het Stickler syndroom, of bent u een volwassene met deze aandoening en zoekt u contact of informatie, dan kunt u terecht bij de BOSK. Op de website vindt u allerhande informatie over deze aandoening.

 Het Stickler syndroom en de BOSK
De BOSK zet zich in voor ouders van kinderen met een motorische handicap. Het Stickler syndroom is een van de aandachtsgebieden van de BOSK. Ook volwassenen met deze aandoening kunnen bij de BOSK terecht. Heeft u na het bekijken van de informatie op deze website toch nog vragen, dan kunt u contact opnemen met het Landelijk Bureau. 

Email: anke@bosk.nl, Telefoon: (030) 245 90 90

 Hoe vraag ik de gratis folders aan?
De informatiefolders van de BOSK zijn gratis. De folders en andere BOSK-publicaties kunt u downloaden op onze Servicepagina of bestellen in de Webshop Over het Stickler syndroom is de volgende folder samengesteld:

  • "Stickler syndroom, wat is dat?"

 Bent u al lid van de BOSK?
Als lid profiteert u van onze kennis en ervaring. Ook vindt u dan mogelijk wat sneller de weg in de medische molen en bij instanties, kunt u bewuster keuzes maken en bent u een betere gesprekspartner van deskundigen. Bovendien kunnen de BOSK en andere leden dan profiteren van uw inbreng en ervaring. Zo kunnen we samen beter werken aan de toekomst van ons allemaal.
Leden van de BOSK hebben ook toegang tot MyBOSK, het ledengedeelte op deze website. U vindt hier extra informatie, uw persoonlijke homepage, de rubriek 'Leden helpen leden' en de MyBOSK Forum-rubrieken.
Lid worden? Lees verder ยป

 Wat kunt u op deze website vinden?
Op deze website vindt u onder andere informatie over wat een Stickler syndroom precies is, de oorzaken en de gevolgen. U vindt relevante links, en een Forum. Hiernaast vindt u een overzicht van de verschillende rubrieken op deze website met betrekking tot deze aandoening; u vindt ze ook terug in het uitklapmenu links onder Aandachtsgebieden > Stickler Syndroom.

Mist u informatie of heeft u andere opmerkingen, stuur ons dan een reactie. Wij stellen uw feedback zeer op prijs.Powered By Remotion