Word lid!
Waar mensen met een lichamelijke handicap elkaar vinden en helpen

Home

Deze website is van én voor mensen met:

 

De BOSK is de vereniging van mensen met een lichamelijke handicap. Wij weten wat het is om te leven met een lichamelijke handicap of een kind met lichamelijke handicap groot te brengen. Eigen kracht en eigen keuzes staan bij ons centraal.

 

Leven met een lichamelijke handicap doe je niet alleen. Jij leeft met anderen, en anderen zijn belangrijk voor jouw kracht, levensvreugde en mogelijkheden. De BOSK is daarom ook van en voor ouders, broers en zussen, opa's en oma's, vrienden en partners.

 

'Ervaringskennis' is onze basis. Deze website is dé plek waar mensen met een lichamelijke handicap en ouders van een kind met een lichamelijke handicap die ervaringskennis kunnen vinden en delen. De BOSK gebruikt de ervaringskennis om mensen met een lichamelijke handicap te ondersteunen. En om op te komen voor de belangen van mensen met schisis in de politiek, bij zorgverleners en verzekeraars.

 

Door het delen van kennis en ervaring over leven met een lichamelijke handicap vergroten we samen onze kracht en onze mogelijkheden.