Word lid!

Agenda

Female CP-Football Training

Ben jij een vrouw met een passie voor sport en voetbal? Heb je cerebrale parese of een niet-aangeboren hersenaandoening? Meld je dan aan voor de CP-voetbal training van eind oktober!

Lees meer

Informatiemiddag 'CP Dichtbij' voor volwassenen met cerebrale parese

Accepteer jij toenemende fysieke klachten of juist niet? Hoe ga je om met vermoeidheid nu je ouder wordt? Hoe regel je de juiste zorg? Een middag voor en door mensen met CP waar je al je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen. Je bent welkom op vrijdagmiddag 2 november bij De Hoogstraat Revalidatie in Utrecht.

Lees meer

Landelijke dag Cerebrale parese

Op zaterdag 3 november is de Landelijke dag Cerebrale Parese (CP). Dat mag je niet missen, dus blokkeer de datum in je agenda! Met een sprankelende bijdrage van Erik Scherder, inspirerende workshops en een apart kinderprogramma. Meld je snel aan via deze pagina!

Lees meer
FB1_DenkAndersDebat2018 (002)

DenkAndersDebat voor jongeren met een beperking

Op 14 november organiseert Ieder(in) een jongerendebat. Ze doen dat samen met Jongerenpunt Midden-Brabant en HoezoAnders. Op het DenkAndersDebat kun je niet alleen je mening laten horen, maar ook andere jongeren met een beperking ontmoeten.

Lees meer
In de sneeuw IMG_1241

BOSK Winterweek 2019: "Gewoon doen"

In februari en maart 2019 organiseert de BOSK opnieuw de Winterweek. Aanmelden kan via de website.

Lees meer