Word lid!

Agenda

Sportdag Stichting Smiles 2018

Ben jij sportief aangelegd? Dan is de sportdag van Stichting Smiles je op het lijf geschreven. Dus aarzel niet en meld je aan!

Lees meer

Festival SPRING met Ravemachine

Zet Festival SPRING alvast in je agenda. Het festival vindt plaats van 17 t/m 26 mei. Op dinsdag 22 mei en woensdag 23 mei wordt de voorstelling Ravemachine vertoond. Een aanrader voor iedereen!

Lees meer
BOSK_Aankondiging_Apenheul_Webklaar detail

BOSK Familiedag 2018 - vooraankondiging

De BOSK Familiedag 2018 is in de Apenheul! Noteer alvast in je agenda: zaterdag 26 mei 2018.

Lees meer

Informatieavond voor ouders over cerebrale parese

Ben jij ouder van een kind met cerebrale parese? Dan ben je van harte uitgenodigd voor de informatieavond in Huizen over cerebrale parese op maandag 28 mei.

Lees meer

Beurs Support 2018

Werk je als zorgprofessional? Kom dan naar Support, dé beurs om op de hoogte te blijven van de laatste trends, hulpmiddelen, lastige vraagstukken, mogelijkheden en technieken.

Lees meer
zoo2

Dreamnight met de BOSK in Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen opent op vrijdag 1 juni speciaal voor jou en maximaal 4 andere personen van 18:00 tot 21:30 uur de deuren! Een bijzondere, avontuurlijke avond met veel extra activiteiten! Deze Dreamnight is exclusief voor BOSK-leden.

Lees meer

Dreamnight at the Zoo in DierenPark Amersfoort

Op vrijdag 8 juni 2018 organiseert Dierenpark Amersfoort Dreamnight at the Zoo. Een VIP-avond speciaal voor chronisch zieke kinderen, hun ouders, broertjes en zusjes. Exclusief voor BOSK-leden!

Lees meer

NVK Jubileum Eindsymposium: Kindzorg zonder Muren

Kinderen die voorheen langdurig in het ziekenhuis of al jong in een zorginstelling verbleven, zoals kinderen met een ernstige handicap, zijn tegenwoordig steeds meer thuis. Een goede reden om de zorg anders te organiseren waarbij kind én gezin centraal staat. Om zo continuïteit, kwaliteit en veiligheid van zorg te kunnen garanderen: Kindzorg zonder Muren.

Lees meer
kampeerweekend--kampvuur

CP Kampeerweekend

Van vrijdag 15 juni tot en met zondag 17 juni organiseren ouders met de BOSK weer het CP Kampeerweekend. Het weekend is op camping De Ruimte in Dronten.

Lees meer

KNVB EK CP-voetbal 2018

Van 25 juli tot en met 5 augustus vindt het EK CP-voetbal plaats op de KNVB-campus in Zeist. Een internationaal evenement dat je niet mag missen! Tien landen waaronder Nederland strijden om de felbegeerde Europese titel.

Lees meer