Word lid!

Agenda

Ledenvergaderingen vier nieuwe verenigingen in mei

De vier verenigingen die zijn voortgekomen uit de BOSK, houden in de maand mei hun algemene ledenvergaderingen.

Lees meer

Boekpresentatie Als je kind niet zelf kan beslissen

Als ouders van een kind met een (meervoudige) beperking kom je soms voor medische beslissingen te staan die je voor je kind moet nemen. In het boek 'Als je kind niet zelf kan beslissen' vind je vragen en antwoorden die de weg wijzen in wetten, regels en omgangsvormen.

Lees meer

CP-informatieavond in Almere

CP Nederland (voorheen BOSK) organiseert op 22 mei een informatieavond over CP in Almere. Het programma en de locatie worden binnenkort bekend gemaakt op deze site.

Lees meer

Wheelchair skills event 2019

Wil jij jouw rolstoelvaardigheid tonen of verbeteren? Meld je dan aan voor het Wheelchair skills event! Op dit rolstoelvaardigheidsevenement voor jong en oud kun je workshops vaardigheid en WCMX voor beginners en gevorderden volgen. Ook is er een Wheelchair Skills Contest.

Lees meer
beeldmerkcpnet

Lustrumcongres The Big Five

CP-Net nodigt zorgverleners, (para)medici en mensen met CP van harte uit voor haar lustrumcongres op 5 juni 2019 in Nieuwegein..

Lees meer
zoo2

Voor BOSK-leden: Dreamnight in Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen opent op vrijdag 7 juni speciaal voor jou en maximaal 4 andere personen van 18:00 tot 21:30 uur de deuren! Een bijzondere, avontuurlijke avond met veel extra activiteiten!

Lees meer
metamorfose 2019

Metamorfosedag voor jongens en meiden met een schisis

Make-up van visagist Leco van Zadelhoff, nieuwe kleding, een hip en modieus gestyled kapsel en op je best op de foto. Klinkt als een dag uit het leven van een celebrity, maar het kan een dag uit jouw leven zijn! Want voor 30 jongens en meiden met een schisis organiseren wij voor de zevende keer de Metamorfosedag.

Lees meer