Word lid!

Agenda

metamorfose 2019

Metamorfosedag voor jongens en meiden met een schisis

Make-up van visagist Leco van Zadelhoff, nieuwe kleding, een hip en modieus gestyled kapsel en op je best op de foto. Klinkt als een dag uit het leven van een celebrity, maar het kan een dag uit jouw leven zijn! Want voor 30 jongens en meiden met een schisis organiseren wij voor de zevende keer de Metamorfosedag.

Lees meer

SBH-bijeenkomst Arnhem

De vereniging Spina Bifida en Hydrocephalus Nederland gaat het land in! Leden van de vereniging zetten laagdrempelige ontmoetingen op in de eigen omgeving.

Lees meer

3e LOOK Symposium

Op woensdag 6 november vindt in Vergadercentrum Vredenburg Utrecht het 3e LOOK Symposium "Een Kind, Een plan, Een taal" Wat is er nodig om de EKEP werkwijze door te ontwikkelen? plaats.

Lees meer

ALV Schisis Nederland uitgesteld!

De voor zaterdag 9 november geplande Algemene Ledenvergadering van Schisis Nederland is uitgesteld. Leden ontvangen t.z.t. bericht over een nieuwe datum.

Lees meer

Landelijke Dag CP Nederland

Op zaterdag 16 november vindt de Landelijke Dag CP Nederland plaats. Meld je zo snel mogelijk aan.

Lees meer
In de sneeuw IMG_1241

Winterweek 2020

Samen genieten van een fantastische wintersportvakantie? Dat kan tijdens de Winterweek! Skiën, langlaufen, sleeën, snowboarden of bi-uniquen: alles is mogelijk. Van 1 februari tot 8 februari en van 28 februari tot en met 7 maart organiseren we opnieuw twee Winterweken. Schrijf je nu in!

Lees meer