Word lid!

De BOSK en Joubert

De BOSK zet zich in voor ouders van kinderen met een lichamelijke handicap. Het syndroom van Joubert is een van de aandachtsgebieden van de BOSK. Ook volwassenen met deze handicap kunnen bij de BOSK terecht.

Infodesk
Mail of bel ons en je krijgt antwoord op je vraag van iemand die jouw situatie herkent en erkent. Van een ervaringsdeskundige die begrijpt waar jij het over hebt, omdat hij of zij in eenzelfde situatie heeft gezeten. De contactpersoon van Joubert is bereikbaar via: joubert@bosk.nl.

Heb je na het bekijken van de informatie op deze website vragen, neem dan contact op met het Landelijk Bureau.

 

Oudercontactgroep

De leden van de BOSK vanuit het syndroom van Joubert zijn verenigd in een oudercontactgroep. Zij geven een eigen nieuwsbrief uit om zo ervaringen met elkaar te delen. Daarnaast organiseren zij jaarlijks een familiedag.

 

Lid worden van de BOSK?
Het lidmaatschap van de BOSK biedt veel voordelen. Als lid profiteer je van onze kennis en ervaring. Ook vind je dan mogelijk wat sneller de weg in de medische molen en bij instanties, kun je bewuster keuzes maken en ben je een betere gesprekspartner van deskundigen.

Bovendien kunnen de BOSK en andere leden dan profiteren van jouw inbreng en ervaring. Zo kunnen we samen beter werken aan de toekomst van ons allemaal.

 

Leden van de BOSK ontvangen twee keer per jaar BOSK Magazine.


Word lid »