Word lid!

Agenda

Hieronder vind je een overzicht van de BOSK-activiteiten en andere evenementen. Heb je vragen over een van de activiteiten of wil je je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@bosk.nl onder vermelding van de naam van de activiteit.

Agenda items

Button_Landelijke_Schisisdag_2017_24_01_2017_Button_Web (002)

Landelijke Schisisdag op 11 maart 2017

Op zaterdag 11 maart organiseert het Schisis ervaringsteam de landelijke BOSK Schisisdag 2017. Ouders met hun kinderen, jongeren, grootouders, volwassenen met een schisis en professionals zijn van harte welkom! Dat geldt ook voor belangstellende niet-leden.

Lees meer
skileraren en deelnemers

BOSK Winterweek 2017

Wil je (weer) mee met de BOSK Winterweek 2017, naar het Oostenrijkse Au, dan kun je je nog aanmelden via het onlineformulier onderaan het nieuwsbericht. Uitsluitend voor BOSK-leden.

Lees meer
manege

90-jarige Bio Vakantieoord organiseert open dag

Het 90-jarige Bio Vakantieoord organiseert een open dag op 18 maart.

Lees meer

Gratis sportdag Expeditie Robinson

Onderzoeksgroep 'Meedoen met sport' organiseert op 18 maart 2017 een gratis sportdag voor kinderen met een motoriscge beperking.

Lees meer

Lezing over ouder worden met cerebrale parese

Van jongs af aan is de ontwikkeling en groei bij mensen met cerebrale parese (CP) anders en kunnen er klachten ontstaan. Wilma van der Slot onderzoekt de gezondheidsklachten van volwassenen met CP, welk effect dit heeft op het dagelijks leven en behandelmogelijkheden hiervoor. In Hilversum geeft ze hierover een lezing op 22 maart.

Lees meer
zwemfeest 2

Zwemfeest op 22 maart in Aqua Mundo

De werkgroep "Op een ander been gezet" organiseert ook dit jaar weer een spetterend zwemfeest in Aqua Mundo op 22 maart. Deze dag is mogelijk dankzij sponsoring van Center Parcs. Aanmelden vóór 10 maart.

Lees meer

Uitnodiging CP-café

Kom je op 22 maart naar het CP-café? Thema van deze avond is de uitdagingen die gedrag en emotie bij kinderen en jongeren met CP bieden. Wat zijn de gevolgen voor het gezin? Welke mogelijkheden zijn er voor ondersteuning van de ouders?

Lees meer

EMB Congres 2017

Op 23 maart 2017 is alweer de zevende editie van het EMB congres, met dit jaar als thema van de dag: ‘In balans’. Het EMB congres is hét jaarlijks terugkerende evenement van het Platform EMG, waar professionals en ouders elkaar ontmoeten en actief kennis kunnen delen.

Lees meer

Wooninitiatievendag 2017

Dit jaar vindt weer de woonitiatievendag plaats, georganiseerd door Per Saldo. Thema's zijn: het wooninitiatief met ouder wordende bewoners, woning vinden, belangenbehartiging en lobbyen bij de gemeente en goed bestuur van het wooninitiatief.

Lees meer

2e LOOK Symposium over kind met een beperking, zorg en onderwijs

Staat het kind met een beperking nog centraal in zorg en onderwijs? Dat is het thema van het tweede LOOK-symposium op woensdag 12 april.

Lees meer