Word lid!

Agenda

Hieronder vind je een overzicht van de BOSK-activiteiten en andere evenementen. Heb je vragen over een van de activiteiten of wil je je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@bosk.nl onder vermelding van de naam van de activiteit.

Agenda items

huntenpop 2017

Kensington en Chef' Special op Huntendwarspop 2017

Op 12 augustus 2017 weer Huntendwarspop. Met: Kensington, Chef' Special, Bökkers, Kraantje Pappie, Paul Elstak, Delain, Navarone, Drive like Maria, en veel anderen.

Lees meer
download

Internationaal elektrisch rolstoelhockeytoernooi in Eindhoven

Van 24 t/m 28 augustus 2017 is er in Eindhoven een internationaal elektrisch rolstoelhockeytoernooi. De organisator is GP Bulls.

Lees meer

7 september-9 november: groepsbehandeling omgaan met langetermijngevolgen van cerebrale parese

Leven met cerebrale parese (CP) vraagt veel van je, zeker naarmate je ouder wordt. Veel mensen met CP hebben klachten van pijn en vermoeidheid en merken dat ze achteruit gaan: het lopen gaat moeilijker, werken wordt te zwaar. Soms komen hier stemmingsklachten, een negatief beeld over jezelf, onzekerheid of eenzaamheid bij. Rijndam Revalidatie heeft een groepsbehandeling ontwikkeld voor deze langetermijnklachten. Op 7 september start een nieuw traject van 10 bijeenkomsten.

Lees meer

Emp/Ouderdag: ouders versterken in rol als zorgregisseur

Zaterdag 9 september tussen 10.00-16.00uur vindt de gratis enige echte eerste officiële Emp/Ouderdag plaats in "Café Restaurant Zandfoort aan de Eem" in Amersfoort.

Lees meer

30 september: Rolstoelcrosscountry

Zit je in een rolstoel en wil je van de gebaande paden afwijken of gewoon eens lekker op avontuur? Geef je dan nu op voor de rolstoel crosscountry op zaterdag 30 september. Een uniek evenement dat speciaal gericht is op mensen die in een rolstoel zitten.

Lees meer

Landelijke dag spina bifida en hydrocephalus

Op zaterdag 28 oktober organiseert de BOSK de landelijke dag voor iedereen die met spina bifida en hydrocephalus te maken heeft.

Lees meer

Congres Kind- en gezinsgerichte zorg zonder muren!

Op 20 november vindt er een congres plaats van het Ronald McDonald Kinderfonds en de Stichting Kind en Ziekenhuis. Die dag is het namelijk de Internationale Dag van de Rechten van het Kind, een goede gelegenheid voor het congres Kind- en gezinsgerichte zorg zonder muren!

Lees meer
Save the date_def

Symposium 'Impact van cerebrale parese op volwassen leeftijd'

Op vrijdag 19 januari 2018 organiseren Rijndam Revalidatie en Erasmus MC in Rotterdam een symposium rondom het thema cerebrale parese op volwassen leeftijd. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Lees meer