Word lid!

Agenda

Hieronder vind je een overzicht van de BOSK-activiteiten en andere evenementen. Heb je vragen over een van de activiteiten of wil je je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@bosk.nl onder vermelding van de naam van de activiteit.

Agenda items

dierentuin

Avondje in de Dierentuin

Op vrijdag 2 juni 2017 organiseert de BOSK samen met Wildlands Adventure Zoo Emmen een avontuurlijke avond.

Lees meer

OPROEP: Ontwikkel mee met EMB

Doe mee op 7 juni! Ontwikkel mee aan de nieuwste set beweegkaarten voor De Kracht van Eenvoud!: ‘Op het ritme van de dag’. In het voorjaar zijn 4 nieuwe sets beweegkaarten ontwikkeld. Nu is het tijd voor een nieuwe serie.

Lees meer

Congres Eetproblemen bij jonge kinderen

Is jouw kind een moeilijke eter? Moeizaam eten kan grote invloed hebben op de ouder-kindrelatie. De wanhoop kan toeslaan als je kind niet goed eten. Een goede reden voor het Euregionaal Congresburo en Vakblad Vroeg om het Congres Eetproblemen bij jonge kinderen te organiseren.

Lees meer
CampingAlgemeen

BOSK Cerebrale Parese weekend

De BOSK organiseert ook dit jaar het CP-weekend. Dit jaar is van 16 tot 18 juni op de toegankelijke camping “De Ruimte” in Dronten.

Lees meer
overzicht

BOSK Gezinsweekend in Drenthe

Heb je zin in een mooi, zomers weekend weg met het hele gezin? Even samen bijkomen en bijtanken in de prachtige omgeving bij Schoonloo in Drenthe? Meld je dan voor 1 juni aan voor dit gezellige weekend in vakantiehuis de Kibbelhof, dat helemaal is aangepast voor mensen met een lichamelijke handicap. Je betaalt slechts 10 euro per persoon.

Lees meer
huntenpop 2017

Kensington en Chef' Special op Huntendwarspop 2017

Op 12 augustus 2017 weer Huntendwarspop. Met: Kensington, Chef' Special, Bökkers, Kraantje Pappie, Paul Elstak, Delain, Navarone, Drive like Maria, en veel anderen.

Lees meer
download

Internationaal elektrisch rolstoelhockeytoernooi in Eindhoven

Van 24 t/m 28 augustus 2017 is er in Eindhoven een internationaal elektrisch rolstoelhockeytoernooi. De organisator is GP Bulls.

Lees meer

Landelijke dag spina bifida en hydrocephalus

Op zaterdag 28 oktober organiseert de BOSK de landelijke dag voor iedereen die met spina bifida en hydrocephalus te maken heeft.

Lees meer

Cursus 'Impact van cerebrale parese op volwassen leeftijd'

Op vrijdag 24 november 2017 organiseren Rijndam Revalidatie (RvE Neurorevalidatie) en Erasmus MC Revalidatiegeneeskunde in Rotterdam een eendaagse cursus rondom het thema cerebrale parese op volwassen leeftijd.

Lees meer