Word lid!
07 oktober 8 oktober 2017

Agenda

Wereld SBH Dag

Save the date! Op 25 oktober is het Wereld SBH Dag. Een extra feestelijke dag vanwege de 8e editie van World Spina Bifida and Hydrocephalus Day (WSBHD) en het 40-jarig jubileum van Hydrocephalus (IF).

Lees meer

SBH-bijeenkomst Arnhem

De vereniging Spina Bifida en Hydrocephalus Nederland gaat het land in! Leden van de vereniging zetten laagdrempelige ontmoetingen op in de eigen omgeving.

Lees meer

3e LOOK Symposium

Op woensdag 6 november vindt in Vergadercentrum Vredenburg Utrecht het 3e LOOK Symposium "Een Kind, Een plan, Een taal" Wat is er nodig om de EKEP werkwijze door te ontwikkelen? plaats.

Lees meer

ALV Schisis Nederland uitgesteld!

De voor zaterdag 9 november geplande Algemene Ledenvergadering van Schisis Nederland is uitgesteld. Leden ontvangen t.z.t. bericht over een nieuwe datum.

Lees meer

Tweede Algemene ledenvergadering EMB Nederland

Op 16 november vindt de tweede Algemene ledenvergadering van EMB Nederland plaats. Na de ALV zijn er drie sprekers uitgenodigd: Dr. Mirjam de Vos, auteur van het boek 'Als je kind niet zelf kan beslissen' geeft een presentatie over beslissingen over de medische behandelingen bij kinderen met EMB. Dr. Baukje Schipper vertelt over haar onderzoek naar het verantwoord afbouwen van vrijheidsbeperkende maatregelen. Dr. Monica de Visser gaat in op de Wet zorg en dwang.

Lees meer

Landelijke Dag CP Nederland

Op zaterdag 16 november vindt de Landelijke Dag CP Nederland plaats. Meld je zo snel mogelijk aan.

Lees meer
In de sneeuw IMG_1241

Winterweek 2020

Samen genieten van een fantastische wintersportvakantie? Dat kan tijdens de Winterweek! Skiën, langlaufen, sleeën, snowboarden of bi-uniquen: alles is mogelijk. Van 1 februari tot 8 februari en van 28 februari tot en met 7 maart organiseren we opnieuw twee Winterweken. Schrijf je nu in!

Lees meer