Word lid!
07 oktober 8 oktober 2017

Agenda

Steptember-Logo-2018-RGB_90

Steptember 2018

Voor de meeste mensen is elke dag bewegen vanzelfsprekend. Voor mensen met cerebrale parese (CP) is dat topsport. Iedere dag wordt in Nederland een kind met CP geboren en dat heeft jouw inzet nodig! Vorm een team van vier, laat je sponsoren en zet in de maand september iedere dag 10.000 stappen voor een beter leven voor jezelf én voor een ander.

Lees meer
4_5 Kindervallei IMG_0037

Ontmoetingsdag EMB

Op zaterdag 29 september zijn ouders van kinderen met een ernstig meervoudige beperking samen met hun gezin van harte welkom voor een inspirerende Ontmoetingsdag in de Ronald McDonald Kindervallei in Valkenburg. Is Limburg te ver voor een dag? Je kunt ook blijven logeren in de Kindervallei.

Lees meer

Symposium "Spina bifida in perspectief"

Op 3 oktober 2018 vindt in Utrecht het Spina Bifida Symposium plaats. Het thema is: "Spina bifida in perspectief: neuraal buisdefecten in verleden, heden en toekomst".

Lees meer

SYMPOSIUM Us Dream zorgt voor beweging!

Op 5 oktober is het zover. Dan vindt het symposium Us Dream zorgt voor beweging! plaats. Dus houd die datum vrij in je agenda! Op het symposium wordt 'de beweging' vanuit verschillende invalshoeken belicht.

Lees meer

Dreamnight at the museum 2018

Het Maritiem Museum in Rotterdam bereidt zich nu alweer voor op Dream night at the museum 2108. Deze speciale avond voor Very Important Museum Kids (VIMK's) vindt dit jaar plaats op zaterdag 13 oktober. Exclusief voor BOSK-leden: we mogen 20 gezinnen blij maken met gratis kaarten.

Lees meer
Escape room slot (002)

BOSK-uitje: ontsnap uit de Escaperoom

Op zaterdag 13 oktober dagen we je uit om te ontsnappen uit een escaperoom in Utrecht. Het uitje is bedoeld voor jongeren met lichte cerebrale parese (CP).

Lees meer

Muziekdag Stichting Smiles

Op zondag 14 oktober 2018 organiseert Stichting Smiles een GRATIS Muziekdag met diverse workshops en een bijzonder muzikaal optreden voor kinderen met een (functie)beperking, handicap, label en/of chronische ziekte, en hun brusjes.

Lees meer

Landelijke dag Cerebrale parese

Op zaterdag 3 november is de Landelijke dag Cerebrale Parese (CP). Dat mag je niet missen, dus blokkeer de datum in je agenda! Met een sprankelende bijdrage van Erik Scherder, inspirerende workshops en een apart kinderprogramma. Meld je snel aan via deze pagina!

Lees meer
jongerenbeeld (002)

DenkAndersDebat voor jongeren met een beperking

Op 14 november organiseert Ieder(in) een jongerendebat. Ze doen dat samen met Jongerenpunt Midden-Brabant en HoezoAnders. Op het DenkAndersDebat kun je niet alleen je mening laten horen, maar ook andere jongeren met een beperking ontmoeten.

Lees meer
In de sneeuw IMG_1241

BOSK Winterweek 2019: "Gewoon doen"

In februari en maart 2019 organiseert de BOSK opnieuw de Winterweek. Aanmelden kan via de website.

Lees meer