Word lid!
07 oktober 8 oktober 2017

Agenda

Poster Instuifmaand_1 logo

Gratis proeflessen zwemsport voor mensen met een beperking in Brabant

Meer dan 35 Brabantse zwemaanbieders bieden vier weken lang gratis proeflessen voor mensen met een beperking en vrijwilligers. Van aqua joggen, onderwaterhockey en waterbasketbal tot vrij zwemmen. Op deze manier hopen ze mensen te bewegen om zwemmen een keer te proberen. De maand is een initiatief van Uniek Zwemmen in Brabant, Uniek Sporten Brabant en BrabantSport.

Lees meer

Ledenvergaderingen vier nieuwe verenigingen in mei

De vier verenigingen die zijn voortgekomen uit de BOSK, houden in de maand mei hun algemene ledenvergaderingen.

Lees meer

CP-informatieavond in Almere

CP Nederland (voorheen BOSK) organiseert op 22 mei een informatieavond over CP in Almere. Het programma is nu ook bekend.

Lees meer

Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag 2019

Kom op 30 mei naar Sportpark Duinwetering in Noordwijk voor de Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag voor jong en oud! Een gratis sportevenement waarbij de aangepaste sport in het zonnetje wordt gezet.

Lees meer

Wheelchair skills event 2019

Wil jij jouw rolstoelvaardigheid tonen of verbeteren? Meld je dan aan voor het Wheelchair skills event! Op dit rolstoelvaardigheidsevenement voor jong en oud kun je workshops vaardigheid en WCMX voor beginners en gevorderden volgen. Ook is er een Wheelchair Skills Contest.

Lees meer
beeldmerkcpnet

Lustrumcongres The Big Five

CP-Net nodigt zorgverleners, (para)medici en mensen met CP van harte uit voor haar lustrumcongres op 5 juni 2019 in Nieuwegein..

Lees meer
zoo2

Dreamnight in Wildlands Adventure Zoo Emmen (volgeboekt)

Wildlands Adventure Zoo Emmen opent op vrijdag 7 juni speciaal van 18:00 tot 21:30 uur de deuren voor BOSK-leden. Een bijzondere, avontuurlijke avond met veel extra activiteiten. De avond is helaas volgeboekt. 53 gezinnen hebben zich opgegeven (242 mensen).

Lees meer
wolf

Dreamnight at the Zoo in DierenPark Amersfoort

Op 7 juni is het weer Dreamnight at the Zoo in DierenPark Amersfoort. Speciaal voor leden van CP Nederland, EMB Nederland, Schisis Nederland en Spina Bifida/Hydrocephalus Nederland.

Lees meer

Bijeenkomst studeren in het ho voor studenten+

Ben jij student? Zet dan 11 juni in je agenda. Op die dag organiseert Ieder(in) een bijeenkomst voor studenten+ in het hoger onderwijs waarbij ze wat dieper ingaan op bepaalde knelpunten en oplossingen voor studenten met een beperking.

Lees meer

Informatieavond voor ouders van kinderen met spina bifida 0-18 jaar

SBH Nederland geeft samen met andere organisaties een informatieavond in Valkenburg over spina bifida bij kinderen tot en met 18 jaar. Er is uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen. Je bent van harte welkom!

Lees meer