Word lid!
07 oktober 8 oktober 2017

Agenda

Rockopera Made in Heaven

Laat je door The Cloaks meevoeren naar een andere dimensie! De rockopera Made in Heaven brengt je terug naar de seventies. Een zinderende tijd overgoten met een stevige rocksaus...

Lees meer

Open training Paralympisch Zwemmen

Hou je van zwemmen? Heb je een visuele, verstandelijke of lichamelijke beperking? Ben je jonger dan 15 jaar en wil je meer weten over wedstrijdzwemmen met een beperking? Kom dan naar de open training van de KNZB.

Lees meer
BOSK_Aankondiging_Apenheul_Webklaar detail

BOSK Familiedag 2018

De BOSK Familiedag 2018 is in de Apenheul! Op zaterdag 26 mei 2018 zijn alle leden van de BOSK van harte uitgenodigd voor deze gezellige dag. Leden hebben inmiddels de uitnodiging per post ontvangen.

Lees meer

Workshop Zittend dansen

Iedereen kan dansen, zittend, staand of rollend. Wil je dit ook proberen? Kom dan naar de workshop Zittend dansen van Kenzo Kusuda. Hij is een choreograaf en danser die je met zijn workshop laat proeven van de wondere wereld van de dans.

Lees meer

Informatieavond voor ouders over cerebrale parese

Ben jij ouder van een kind met cerebrale parese? Dan ben je van harte uitgenodigd voor de informatieavond in Huizen over cerebrale parese op maandag 28 mei.

Lees meer

Symposium "Niet kunnen praten? Toch communiceren!"

Op dinsdag 29 mei 2018 is er bij Hogeschool Windesheim in Zwolle een avondvullend programma voor mensen uit het netwerk van kinderen en jongeren met communicatief meervoudige beperkingen (CMB).

Lees meer

Beurs Support 2018

Werk je als zorgprofessional? Kom dan naar Support, dé beurs om op de hoogte te blijven van de laatste trends, hulpmiddelen, lastige vraagstukken, mogelijkheden en technieken.

Lees meer
zoo2

Dreamnight met de BOSK in Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen opent op vrijdag 1 juni speciaal voor jou en maximaal 4 andere personen van 18:00 tot 21:30 uur de deuren! Een bijzondere, avontuurlijke avond met veel extra activiteiten! Deze Dreamnight is exclusief voor BOSK-leden.

Lees meer

Dreamnight at the Zoo in DierenPark Amersfoort

Op vrijdag 8 juni 2018 organiseert Dierenpark Amersfoort Dreamnight at the Zoo. Een VIP-avond speciaal voor chronisch zieke kinderen, hun ouders, broertjes en zusjes. Exclusief voor BOSK-leden!

Lees meer

NVK Jubileum Eindsymposium: Kindzorg zonder Muren

Kinderen die voorheen langdurig in het ziekenhuis of al jong in een zorginstelling verbleven, zoals kinderen met een ernstige handicap, zijn tegenwoordig steeds meer thuis. Een goede reden om de zorg anders te organiseren waarbij kind én gezin centraal staat. Om zo continuïteit, kwaliteit en veiligheid van zorg te kunnen garanderen: Kindzorg zonder Muren.

Lees meer