Word lid!

Agenda

Hieronder vind je een overzicht van de BOSK-activiteiten en andere evenementen. Heb je vragen over een van de activiteiten of wil je je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@bosk.nl onder vermelding van de naam van de activiteit.

Agenda items

7 september-9 november: groepsbehandeling omgaan met langetermijngevolgen van cerebrale parese

Leven met cerebrale parese (CP) vraagt veel van je, zeker naarmate je ouder wordt. Veel mensen met CP hebben klachten van pijn en vermoeidheid en merken dat ze achteruit gaan: het lopen gaat moeilijker, werken wordt te zwaar. Soms komen hier stemmingsklachten, een negatief beeld over jezelf, onzekerheid of eenzaamheid bij. Rijndam Revalidatie heeft een groepsbehandeling ontwikkeld voor deze langetermijnklachten. Op 7 september start een nieuw traject van 10 bijeenkomsten.

Lees meer

Dialoogbijeenkomst over inclusief onderwijs

Wat is precies inclusief onderwijs? En hoe moet het worden vormgegeven? Over deze vragen organiseert Ieder(in) een dialoogbijeenkomst op zaterdag 23 september in Zwolle.

Lees meer

Sport Op Maat Dag

Sport Op Maat Dag is dé dag voor mensen met een beperking om kennis te maken met verschillende sporten. Kom je uit Rotterdam e.o. dan is dit evenement een echte aanrader. Dus houd zondag 24 september vrij in je agenda!

Lees meer

30 september: Rolstoelcrosscountry

Zit je in een rolstoel en wil je van de gebaande paden afwijken of gewoon eens lekker op avontuur? Geef je dan nu op voor de rolstoel crosscountry op zaterdag 30 september. Een uniek evenement dat speciaal gericht is op mensen die in een rolstoel zitten.

Lees meer
Steptember_Logo

Steptember Eindsprint Event: middag met bewegen, sport, muziek

Als afsluiting van Steptember 2017 organiseren we de 'Steptember Eindsprint' op 30 september, van 12.00-16.00 uur in het Friendship Sports Centre in Amsterdam. We nodigen alle deelnemers, sponsoren en iedereen die belangstelling heeft uit voor een afwisselende middag met bewegen, sport, muziek.

Lees meer

15e verjaardag Stichting Smiles

Stichting Smiles organiseert evenementen, activiteiten en schoolprojecten voor kinderen en jongeren met een ziekte of beperking. Op  zondag 1 oktober viert Stichting Smiles zijn 15e verjaardag, met een sport- en dierendag!

Lees meer

Workshop 'Samen sterk(er)!' in Houten

Hoe vergroot je jouw netwerk om je te ontlasten van de zorg voor je kind met een (verstandelijke) beperking? De Workshop 'Samen sterk(er)!' is erop gericht om ouders, familie, mantelzorgers en belangstellenden handvatten te geven om het zorgnetwerk te vergroten.

Lees meer
welkom laarbeek

BOSK Outdoor Challenge

Zet 7 oktober in je agenda! Dan vindt de BOSK Outdoor Challenge plaats. En die mag je écht niet missen!

Lees meer
NDT workshop 7 oktober 2017 (002) detail

Workshop dans voor kinderen met CP bij het Nederlands Dans Theater

Op zaterdag 7 oktober kunnen kinderen met cerebrale parese meedoen aan een bijzondere workshop bij het Nederlands Dans Theater. De workshop is voor kinderen van 7 tot 12 jaar samen met een ouder of begeleider.

Lees meer
KNWU 1 (002)

Paralympische Talentdag op 15 oktober

NOC*NSF en de sportbonden zijn op zoek naar nieuw Paralympisch Talent. Daarom organiseren deze organisaties op 15 oktober eem Paralympische Talentdag.

Lees meer