Word lid!
07 oktober 8 oktober 2017

Agenda

In de sneeuw IMG_1241

Winterweek 2019: "Gewoon doen"

In maart 2019 organiseren we opnieuw de Winterweek. Deze zit helaas al vol.

Lees meer

Bijeenkomst jongerenteam Dat Kan Ik Zelf Wel

Hoe laat jij weten aan je vrienden, vriendinnen, ouders, docenten en andere mensen in je omgeving dat jij zelf het heft in handen hebt? En niet altijd hulp nodig hebt? Op zaterdag 23 maart gaat het jongerenteam van het project Dat Kan Ik Zelf Wel in Utrecht aan de slag met 'eigen regie'.

Lees meer
lastige ouders

"Lastige ouders", theatervoorstelling over leven met een kind met een beperking

Met de theatervoorstelling ‘Lastige ouders’ maak je kennis met het verhaal van de ouders en zus van een zoon/broer met een beperking. Zo krijg je een inkijkje in het leven met een kind dat voortdurende zorg nodig heeft. Een persoonlijk verhaal over hoe groot liefde en geluk kunnen zijn.

Lees meer

Voorlichtingsbijeenkomst schisisteam Isala Zwolle

Schisisteam Isala Zwolle organiseert een voorlichtingsavond over schisis. Deze avond is speciaal voor iedereen van 16 jaar en ouder geboren met een schisis. Ouders en familieleden zijn ook van harte welkom.

Lees meer

Landelijke Wooninitiatievendag 2019

Op zaterdag 6 april organiseert Per Saldo voor de 12e keer de Landelijke Wooninitiatieven dag.

Lees meer

Meedenken over activiteiten Schisis Nederland

Sinds 1 januari bestaat er de nieuwe vereniging Schisis Nederland, voortgekomen uit de BOSK. De vereniging wil zich profileren met een duidelijk activiteitenpakket en aantrekkingskracht voor haar eigen doelgroep.

Lees meer
kibbelhof IMG_5731

Heerlijk weekend weg in Drenthe

Dankzij een gift bieden we een geheel verzorgd weekend aan in de Kibbelhof in Schoonoord, Drenthe. Speciaal voor leden!

Lees meer

Open dag College De Kleine Prins

College De Kleine Prins in Hilversum is een school waar leerlingen met een lichamelijke of meervoudige beperking en leerlingen die langdurig ziek zijn onderwijs, opvoeding en pedagogische begeleiding krijgen. De school is onderdeel van Stichting De Kleine Prins.

Lees meer

Kick-off project Sterker Samen EMB

Op 24 april is de officiële kick-off van het project Sterker Samen. Tijdens deze bijeenkomst starten we het project op inspirerende wijze.

Lees meer

Boekpresentatie Als je kind niet zelf kan beslissen

Als ouders van een kind met een (meervoudige) beperking kom je soms voor medische beslissingen te staan die je voor je kind moet nemen. In het boek 'Als je kind niet zelf kan beslissen' vind je vragen en antwoorden die de weg wijzen in wetten, regels en omgangsvormen.

Lees meer