Word lid!

Agenda

Hieronder vind je een overzicht van de BOSK-activiteiten en andere evenementen. Heb je vragen over een van de activiteiten of wil je je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@bosk.nl onder vermelding van de naam van de activiteit.

Agenda items

Trainingen Framevoetbal

Frame-voetbal is een voetbalvorm, waarbij kinderen die gebruik maken van een rollator of looprek ook kunnen voetballen. Wil je kennismaken met deze sport? Meld je dan aan voor de training in Rotterdam, 12 mei - 30 juni.

Lees meer
naamloos

Internationaal congres EACD

Van 17-20 mei vindt in de RAI in Amsterdam het jaarlijks Europese congres plaats van de European Academy of Childhood Disability (EACD): Steps Into The Future.

Lees meer

Volgt jouw kind een MBO-opleiding? Deel je ervaringen

De ervaring leert dat deze mbo-ers meestal onvoldoende aandacht en ondersteuning krijgen. Een klankbordgroep inventariseert waar zij tegenaan lopen, zoekt naar verbeteringen en draagt deze aan bij betrokken partijen. Denk mee over verbeteringen en kom ook op 11 mei 2017.

Lees meer

Ontmoetingsdag Joubert

Op 20 mei vindt de jaarlijkse ontmoetingsdag Joubert plaats bij BIO vakantieoord in Arnhem. Thema's die op deze dag aan bod komen zijn o.a. het KOUNCIL-onderzoek en passend onderwijs.

Lees meer
dierentuin

Avondje in de Dierentuin

Op vrijdag 2 juni 2017 organiseert de BOSK samen met Wildlands Adventure Zoo Emmen een avontuurlijke avond.

Lees meer

Congres Eetproblemen bij jonge kinderen

Is jouw kind een moeilijke eter? Moeizaam eten kan grote invloed hebben op de ouder-kindrelatie. De wanhoop kan toeslaan als je kind niet goed eten. Een goede reden voor het Euregionaal Congresburo en Vakblad Vroeg om het Congres Eetproblemen bij jonge kinderen te organiseren.

Lees meer
CampingAlgemeen

BOSK Cerebrale Parese weekend

De BOSK organiseert ook dit jaar het CP-weekend. Dit jaar is van 16 tot 18 juni op de toegankelijke camping “De Ruimte” in Dronten.

Lees meer
download

Internationaal elektrisch rolstoelhockeytoernooi in Eindhoven

Van 24 t/m 28 augustus 2017 is er in Eindhoven een internationaal elektrisch rolstoelhockeytoernooi. De organisator is GP Bulls.

Lees meer

Cursus 'Impact van cerebrale parese op volwassen leeftijd'

Op vrijdag 24 november 2017 organiseren Rijndam Revalidatie (RvE Neurorevalidatie) en Erasmus MC Revalidatiegeneeskunde in Rotterdam een eendaagse cursus rondom het thema cerebrale parese op volwassen leeftijd.

Lees meer