Word lid!

Agenda

Hieronder vind je een overzicht van de BOSK-activiteiten en andere evenementen. Heb je vragen over een van de activiteiten of wil je je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@bosk.nl onder vermelding van de naam van de activiteit.

Agenda items

skileraren en deelnemers

BOSK Winterweek 2017

Wil je (weer) mee met de BOSK Winterweek 2017, naar het Oostenrijkse Au, dan kun je je nog aanmelden via het onlineformulier onderaan het nieuwsbericht. Uitsluitend voor BOSK-leden.

Lees meer

Wooninitiatievendag 2017

Dit jaar vindt weer de woonitiatievendag plaats, georganiseerd door Per Saldo. Thema's zijn: het wooninitiatief met ouder wordende bewoners, woning vinden, belangenbehartiging en lobbyen bij de gemeente en goed bestuur van het wooninitiatief.

Lees meer

2e LOOK Symposium over kind met een beperking, zorg en onderwijs

Staat het kind met een beperking nog centraal in zorg en onderwijs? Dat is het thema van het tweede LOOK-symposium op woensdag 12 april.

Lees meer
starterskit cp

Cerebrale parese-informatieavond voor ouders

De BOSK en Adelante organiseren op woensdag 19 april een informatiebijeenkomst in Valkenburg over cerebrale parese voor ouders van kinderen met de aandoening.

Lees meer
naamloos

Internationaal congres EACD

Van 17-20 mei vindt in de RAI in Amsterdam het jaarlijks Europese congres plaats van de European Academy of Childhood Disability (EACD): Steps Into The Future.

Lees meer

Ontmoetingsdag Joubert

Op 20 mei vindt de jaarlijkse ontmoetingsdag Joubert plaats bij BIO vakantieoord in Arnhem. Thema's die op deze dag aan bod komen zijn o.a. het KOUNCIL-onderzoek en passend onderwijs.

Lees meer

Congres Eetproblemen bij jonge kinderen

Is jouw kind een moeilijke eter? Moeizaam eten kan grote invloed hebben op de ouder-kindrelatie. De wanhoop kan toeslaan als je kind niet goed eten. Een goede reden voor het Euregionaal Congresburo en Vakblad Vroeg om het Congres Eetproblemen bij jonge kinderen te organiseren.

Lees meer

Cursus 'Impact van cerebrale parese op volwassen leeftijd'

Op vrijdag 24 november 2017 organiseren Rijndam Revalidatie (RvE Neurorevalidatie) en Erasmus MC Revalidatiegeneeskunde in Rotterdam een eendaagse cursus rondom het thema cerebrale parese op volwassen leeftijd.

Lees meer