Word lid!
11 juli 2019Almere

Bijeenkomst voor gebruikersvriendelijkere zorg en ondersteuning

Samen stappen zetten naar een gebruikersvriendelijkere zorg en ondersteuning. Zorginstituut Nederland organiseert, namens IZO, bijeenkomsten in Nederland om in gesprek te gaan over de zorg, het delen van zorg gegevens en de zorginformatie die jij nodig hebt.

IZO staat voor Informatievoorziening in de Zorg en Ondersteuning. Jullie verhalen zijn belangrijk voor Zorginstituut Nederland. De uitkomsten van de gevoerde gesprekken worden onder andere gebruikt voor het jaarlijkse congres, de Denktank IZO, op 31 oktober.

 

De inhoud van de bijeenkomst moet vooral door de deelnemers ontstaan, daarna gaat Zorginstituut Nederland met onderwerpen aan de slag die jij belangrijk vind.

Tijdens de Denktank IZO werkt Zorginstituut Nederland met 150 zorgprofessionals en burgers aan innovatieve oplossingen voor problemen in de informatievoorziening in de zorg en ondersteuning. Jouw inbreng is belangrijk en waardevol. Het helpt het zorginstituut de zorg op een goede en passende manier door te ontwikkelen en te verbeteren.

Wanneer en waar?

11 juli 17:00 - 21:00 (incl. eten) Waar: Loetje, Mandelaplein 5, 1314 CG Almere

 

Aanmelden: Naam + dieetwensen via: infoizo@zinl.nl Vragen: via de mail: infoizo@zinl.nl of telefonisch: 06-51101469

Belangrijk: De locatie is rolstoeltoegankelijk. Heb je geen vervoer? Neem dan contact op via infoizo@zinl.nl of 06-51101469. Dan wordt naar een oplossing gezocht. 

Naar overzicht