Word lid!
01 mei31 mei 2019Noord-Brabant

Gratis proeflessen zwemsport voor mensen met een beperking in Brabant

Meer dan 35 Brabantse zwemaanbieders bieden vier weken lang gratis proeflessen voor mensen met een beperking en vrijwilligers. Van aqua joggen, onderwaterhockey en waterbasketbal tot vrij zwemmen. Op deze manier hopen ze mensen te bewegen om zwemmen een keer te proberen. De maand is een initiatief van Uniek Zwemmen in Brabant, Uniek Sporten Brabant en BrabantSport.

zwemmer met logo UnieksportenZwemmen is een van de meest geschikte sporten voor mensen met een beperking of chronische aandoening. In het water ben je gewichtloos. Door te zwemmen worden gewrichten soepeler, spieren sterker en het uithoudingsvermogen beter. Bovendien gaat bewegen makkelijker door de warme temperatuur van het water.

100 gratis proeflessen

Tijdens de "Instuifmaand" is er volop keuze. Er worden meer dan 100 gratis proeflessen aangeboden. Aqua gymmen, aqua joggen, onderwaterhockey, waterbasketbal, wedstrijdzwemmen, vrij zwemmen, banen zwemmen, ... het kan allemaal! Inschrijven hiervoor is verplicht. Meld je aan via Unieksporten.nl (nieuw venster) of telefonisch via 06 20 50 82 27 (WhatsApp, sms of bel).

 

Lees meer op de website van Unieksporten (nieuw venster)

Naar overzicht