Word lid!
19 januari 2018

Symposium 'Impact van cerebrale parese op volwassen leeftijd'

Op vrijdag 19 januari 2018 organiseren Rijndam Revalidatie en Erasmus MC in Rotterdam een symposium rondom het thema cerebrale parese op volwassen leeftijd. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Bij volwassenen met cerebrale parese (CP) kunnen er allerlei lichamelijke klachten ontstaan, o.a. pijn en vermoeidheid. Ook wordt er vaak een achteruitgang in onder andere mobiliteit en zelfverzorging ervaren. Ondanks dat er in de literatuur steeds meer aandacht wordt besteed aan volwassenen met CP, weten we nog relatief weinig over de impact van CP tijdens het ouder worden.

Doel

Het doel van dit symposium is om inzicht te geven in de diagnose CP op volwassen leeftijd. We gaan in op de langetermijngevolgen en behandelopties. Daarnaast lichten we toe welke strategieën de volwassenen met CP zelf toepassen. Diverse experts, zoals artsen, paramedici, onderzoekers en ervaringsdeskundigen delen hun kennis en ervaring tijdens deze dag.

Wie, waar, wanneer

Dit symposium richt zich op artsen en paramedici in de eerste en tweede lijn. Ook volwassenen met CP van harte welkom. Het vindt plaats bij Rijndam Revalidatie, locatie Westersingel in Rotterdam op vrijdag 19 januari 2018 van 9.30 tot 18.00 uur.

Kosten

De kosten voor dit symposium bedragen €95,- per deelnemer, inclusief lunch en borrel. Voor dit symposium wordt accreditatie aangevraagd.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de website van Rijndam Revalidatie.

 

Wil je er zeker van zijn, dat je de uitnodiging binnenkort persoonlijk per mail ontvangt? Geef dan je naam en emailadres door aan Sander Hilberink van het Erasmus MC. Ook voor vragen kun je bij hem terecht.

 

Naar overzicht