Word lid!
4 september 2014

“Muziek is een deel van mijn leven”

Foto mij zwart wit

Je staat ermee op en je gaat ermee naar bed. Dit doe ik in ieder geval wel en dat het liefst de hele dag door. ik ben dus een echte muziek liefhebber. Dit heb ik van jongs af aan, in mijn schooltijd maakte ik nogal lange dagen, en nam ik graag een cd mee die ik dan stopte in mijn walkman tijdens de taxiritten.

In de loop van de tijd kwam er steeds meer uit om muziek op een andere manier af te spelen de mp3?s werden in en iedereen had zo’n ding. Het handige aan zo’n ding was dat je niet meer afhankelijk was van een cd die je erin moest stoppen, nu was de mogelijkheid er gewoon om er nummers op te zetten en ook als je de zat was kon je ze gewoon verversen en er andere opplaatsen.

Een geweldig middel vooral ook om het feit dat je geen grote koptelefoon meer hoefde te gebruiken, kleine oordopjes waren veel compacter en je kan ze makkelijk in en uit je oor verplaatsen. Dit is voor iemand die spastisch is en waarvan de fijne motoriek niet helemaal werkt zoals het hoort te werken juist een makkelijke handeling.

 

Natuurlijk ziet ieder mens het weleens niet meer zitten dit kan komen door verschillende redenen, en om daarmee om te gaan zijn er veel voorbeelden: De een gaat joggen, de ander gaat naar de sportschool, pakt een flinke neut, schopt een paar keer tegen een muur, belt een vriend/vriendin, gaat een flink stuk rijden met de auto of schreeuwt even lekker.

Deze voorbeelden zijn helaas lastig voor mij waardoor ik een eigen weg moest vinden om met mijn gevoelens aan de slag te gaan. Ook besef ik mij erg goed dat dit niet bij een keer zou blijven, deze weg moest ik vaker toepassen. Na lang zoeken en ben ik tot de conclusie gekomen dat muziek een heel goed middel voor mij is waar ik een hoop in kwijt kan.

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden