Word lid!
18 mei 2015

"Een stille wens!"

Foto mij zwart wit

Iedereen heeft wel een stille wens, of meerdere wensen. Vaak weet je überhaupt niet waar je moet beginnen om de wens in gang te kunnen zetten.. Dan slaat de twijfel hierdoor ook toe. Daarnaast ben ik zelf niet bijgelovig maar op het moment dat je het niet verwacht komt de wens toch wel erg dichtbij. Ik kon mijn ogen niet geloven. Op dat moment had ik ontzettend veel emoties, waarvan ik geen eens het bestaan van wist!

Al jaren had ik de wens om een documentaire over mijn leven uit te werken en te vertonen, omdat ik merk dat er tot op de dag van vandaag etiketten geplakt worden op iemand die een leven lijd met een beperking. Daarnaast blijft de onzekerheid aanwezig in de samenleving. Dit is natuurlijk al jaren lang het geval. Ook wil ik laten zien dat ik een normaal leven lijdt net zoals ieder ander en zo zelfstandig mogelijk. Ik ben van mening dat dit zeer belangrijk is om te laten zien.


Onlangs ben ik via mijn Facebook-pagina benaderd door een eerstejaars studente van de opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming. Met deze opleiding is zij bezig met het maken van een eigen documentaire over een zelfbedacht onderwerp. Het onderwerp gaat over hoe iemand omgaat met zijn/haar beperking. Hiervoor ben ik benaderd. Met mijn levensverhaal en ervaring hoop ik een mooie verhaal neer te zetten. Dit vind ik natuurlijk een hele eer. Deze documentaire wordt op mijn Youtube-kanaal geplaatst!

Wil je op de hoogte blijven wat betreft mijn documentaire dat kan via mijn eigen blog of via mijn Facebookpagina.

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden