Word lid!
5 januari 2012

2012; een jaar met veel veranderingen

IMG_0733

Voor ik verder ga met schrijven van deze blog wil ik iedereen een spetterend 2012 wensen, dat al je dromen uit mogen komen! Eén van mijn grootste dromen wordt in ieder geval wel werkelijkheid.

Aankomende zomer wordt de Groenling opgeleverd en dat betekent de start van het eerste Wiel&Deal project in Nederland. Vanaf dat moment wordt het ook voor studenten met een beperking mogelijk om een ‘gewoon’ studentenleven te leiden. Maar voor het zover is moet er nog wel wat gebeuren.

 

Grote uitdaging

De grootste uitdaging wordt om uiteindelijk 6 mensen te vinden die voldoen aan de criteria om in aanmerking te komen voor een plekje bij Wiel&Deal. Het vinden van studenten die rolstoelgebonden zijn is niet echt een probleem. Maar het vinden van 6 studenten die een CIZ-indicatie hebben of kunnen krijgen lijkt wel een probleem te worden. Maar nog steeds heb ik, en alle andere mensen die ons ondersteunen en Wiel&Deal een warm hart toedragen, de overtuiging dat dit goed gaat komen! Maar we zijn de komende maanden zeker nog druk om Wiel&Deal tot een succes te maken.

 

Een droom wordt werkelijkheid

Een andere droom die werkelijkheid gaat worden is het behalen van mijn diploma Sociaal Juridische Dienstverlening. Als het halen van de nog openstaande vakken én het afstuderen voorspoedig verlopen, ga ik vanaf juli door het leven als Bachelor of Law. Vanaf dat moment mag ik mensen adviseren en de weg wijzen in het oerwoud van Nederlandse wet- en regelgeving. Wat een fantastisch vooruitzicht. Wat ik precies wil gaan doen als ik mijn SJD-diploma heb? Dat is iets waar ik de komende maanden over na ga denken.

 

En ook nog rolstoeldansen

Een leuke gebeurtenis op de kortere termijn is een rolstoeldanswedstrijd op 28 januari in Wijchen waar ik en mijn danspartner ook weer van de partij zijn. Op 10 december hebben we, zoals ik in mijn vorige blog ook schreef, voor het eerst een wedstrijd gedanst. Wij zijn vierde geworden in een categorie met zeven paren.In mijn volgende blog zal ik vertellen hoe de wedstrijd in Wijchen is gegaan.

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden