Word lid!
8 september 2014

Aan alles komt een einde, of...

IMG_0721web

De zomer lijkt op zijn retour te zijn en zelfs de BOSK i-KAR is al op zijn thuisbasis teruggekeerd. Opa & Oma in actie gaan hem missen. Maar ze hebben al een nieuwe activiteit bedacht: een benefiet High Tea!

Het lijkt of de zomer op z'n retour is en wij balen ervan. We houden zo van de zon en de schaduw, van kamperen, wandelen en fietsen. Van gezellige vakanties met kleinkinderen, van bellen blazen en dromen van goede dingen.
Zelfs de BOSK-i-KAR is al op de thuisbasis teruggekeerd. Goede diensten heeft hij ons bewezen, want we zijn € 4000,= rijker geworden. En ach wat zullen we ons vertrouwde karretje missen. Maar ja.....aan alles komt een eind...
Afscheid nemen kost altijd wat pijn en dus....om de pijn te verzachten bedachten we een nieuwe activiteit.

 

Juist in de herfst – wanneer de dagen korter en korter worden en de blaadjes vallen; de storm weer over de daken loeit en de regen ons in het gezicht slaat – wordt het tijd om bij elkaar te kruipen. Om zomerse herinneringen op te halen bij het haardvuur met een kop thee en een hoop lekkere dingen.

 

En daarom verheugen we ons op een nieuwe begin, want... we organiseren op zondagmiddag 26 oktober een benefiet High Tea in de Atlas in Zwolle. Voor € 25,= pp een middag vol verhalen, gezelligheid, muziek en overheerlijke zoete en zoute traktaties!
Opa&Oma gaan dus door en u kunt mee doen door u op te geven.

Het goede doel? Natuurlijk de BOSK! Ditmaal voor een rolstoelvaardigheidstraining. Reserveer een tafel voor familie, vrienden, buren of een nieuwe date.

Aan alles komt een eind, maar dit is een nieuwe kans voor jongeren van de BOSK, voor ons en voor u?

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden