Word lid!
5 april 2012

Nieuwe blogger Marleen Hartog stelt zich voor

Marleen-Hartog-2015

Mijn naam is Marleen. Achtentwintig jaar geleden kwam ik ter wereld met een schisis en in 2011 volgde mijn zoon Nando dit voorbeeld. We wonen samen met Bart en twee lieve poezen in Tilburg. Ik droom van een boekenplank vol zelfgeschreven boeken en werk daar hard aan. Andere dingen die mij blij maken zijn reizen, lezen, de zon, musicals, bloemen, lekker eten en Pippi Langkous.

 

Dat onverwachte gebeurtenissen je leven een verrassende wending kunnen geven, blijkt wel. Het manuscript waar ik aan werkte staat in de wachtrij en mijn toekomstige eerste boek heeft door de zwangerschap van Nando onvermoed een totaal ander thema gekregen: schisis. Een onderwerp dat ik na mijn laatste operatie voorgoed had afgesloten. Dacht ik.

Als ervaringsdeskundige heb ik veel over dit onderwerp te vertellen en dat wil ik mede via de BOSK blog doen. Daarnaast werk ik aan een website over schisiservaringen. Mijn doel is onder andere om meer bekendheid te geven aan de schisis. Men kent deze aandoening vaak alleen als ‘hazenlip’ en weet dat iemand met een schisis is geopereerd, maar daarbij houdt het meestal wel op.

Mijn eigen ervaringen met het hebben van een schisis zijn overwegend positief. Dit hoop ik ook aan mijn zoon door te geven. Tot nu toe gaat dat hartstikke goed. Ik deel graag mijn ervaringen met je door je een kijkje te geven in mijn leven. Reageer gerust op mijn blogs!

Met creatieve groet,
Marleen

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden