Word lid!
28 januari 2014

Bedankt!

00_10265437_10202662512578282_5334344902324893372_o

Na twee jaar voor de BOSK geblogd te hebben neem ik afscheid als blogger. In deze afscheidsblog blik ik terug op deze periode waarin ik veel reacties en mailtjes kreeg naar aanleiding van mijn blogs.

Twee jaar lang heb ik op deze plek over het leven met mijn spastische zoon geblogd. Het was mijn eerste echte plekje midden in de doelgroep. En ik voelde me er meteen thuis. De reacties en mailtjes die ik kreeg naar aanleiding van mijn posts (vooral op Feestkreeg ik tips waar ik superveel aan had) waren stuk voor stuk hartverwarmend.?

 

Eén mail in het bijzonder zal me altijd bij blijven. In de maand dat Ties 10 jaar werd, nam zijn allereerste revalidatiearts, dr. Anke Meester van het AMC, contact met mij op. Ze had mijn BOSKblog gevonden en vroeg of ik wilde praten over een samenwerking. Het resultaat is een mooi handboek over de door haar ontwikkelde CAPmethode met in elk hoofdstuk een Ties-column. Het moet nog verschijnen maar zodra er een datum is, gaat er direct een uitnodiging uit naar de BOSKredactie voor de boekpresentatie!

 

Ik ruil dit platform in voor een vast wekelijks blog voor Lotje&co maar blijf zelf de BOSKblogs zeker lezen. Met name mijn favorieten: Petra (inmiddels dik digitaal mee bevriend geraakt), oma Wil(opbeurend, ontroerend en herkenbaar) en Tess (door haar verhalen durf ik me Ties later ook als positieve twintiger voor te stellen). Tess, schrijf je nog? Wel blijven doen hè!

 

Hoe dan ook. Dank jullie wel voor twee jaar lang aandacht en inspiratie. En succes met een leven dat net even anders is, maar daarom juist bijzonder.

 

O ja, ik ben nog niet helemáál weg. Op 12 april geef ik een blogworkshop voor vrijwilligers van de BOSK.

 

En wie wil, kan me blijven volgen op twitter of via mijn eigen site.

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden