Word lid!
11 september 2014

Een frisse wind waait door mijn leven

cropped-Kimberley-Tseng-300x300

Het is alweer een lange tijd geleden dat ik mijn laatste blog heb geschreven, maar dat betekend niet dat ik stil heb gezeten. Zo heb ik mijn eigen website gemaakt en ben ik druk bezig geweest met Yo4coaching.

Het is alweer een lange tijd geleden dat ik mijn vorige blog voor de BOSK schreef. Op de één of andere manier lukt het me op dit moment niet om hier routine in te krijgen.

 

Maar, ik heb de afgelopen tijd zeker niet stil gezeten!

 

Allereerst heb ik een eigen website gemaakt: www.justaskim.nl. Het 365 Dagen Project, waar ik een jaar lang op heb geblogd liep op zijn einde. Dinsdag 2 september 2014 heb ik mijn laatste blog hierop online gezet, blog 365. Omdat ik zeker door wil gaan met schrijven wilde ik een eigen website maken. Hier deel ik nu vanaf 3 september mijn verhalen.

 

Just as Kim is ontstaan uit de samenwerking met Yo4coaching (www.yo4coaching.nl). Wij verzorgen trainingen voor mensen met een lichamelijke beperking: Accepteer je handicap en je leven kent geen beperkingen. Het begon als een idee, later werd het een plan en nu is het ons doel om mensen beperking te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en ze te helpen om hun handicap te leren accepteren, zodat hun leven geen beperkingen meer kent.

 

Ik ben de ervaringsdeskundige en Yo(landa) is coach. Zij tracht om mensen de natuurlijke talenten vaardigheden en talenten die ieder in zich heeft beter te laten benutten. Yo4coaching functioneert als spiegel die men soms nodig heeft om zichzelf werkelijk goed te kunnen zien.

 

Voor meer informatie over onze workshop mail: inf.yo-en-kim@outlook.com. Je kunt ons ook volgen op Facebook.

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden