Word lid!
10 mei 2011

Een stapje dichter bij mijn droom

IMG_0733

Voor Wiel&Deal ben ik nog steeds op zoek naar een geschikte zorgaanbieder. Daarom vertokken mijn moeder en ik onlangs naar Amsterdam. Onze bestemming: de thuiszorgwinkel van Emile midden in de Jordaan.

Voor Wiel&Deal ben ik nog steeds op zoek naar een geschikte zorgaanbieder.  Daarom vertokken mijn moeder en ik onlangs naar Amsterdam. Onze bestemming: de thuiszorgwinkel van Emile midden in de Jordaan.

 

Ik heb nog nooit in zo’n studentikoze, chaotische en levendige omgeving een gesprek gevoerd. We zaten met z’n vieren (er was vanwege een dubbele afspraak nog iemand aanwezig) midden in de winkel, omdat het kantoortje alleen via een trap te bereiken was.  Ondertussen kwamen er allemaal mensen binnen om dingen te vragen of terug te brengen. Emile werkt met studenten die zorg en begeleiding bieden. Om roosters te maken en onderling te communiceren maken ze gebruik van social media. Oftewel een zorgaanbieder die perfect past bij een studentenleven.

 

Voor de verpleegkundige zorg zouden we een andere zorgaanbieder moeten inschakelen. Hiervoor hebben we wellicht een oplossing gevonden in de vorm van Buurtzorg. Ook daarmee heb ik onlangs een gesprek gevoerd. Ook dit was weer heel huiselijk in een klein kantoor met een kopje thee erbij. Bij Buurtzorg werken ze met kleine teams die door gebruik van een mobiel nummer 24 uur per dag te bereiken zijn.

 

Met deze gebeurtenissen komt mijn droom steeds dichterbij: een zo normaal mogelijk studentenleven leiden!

Kijk voor meer over Wiel&Deal op www.wielendeal.nlkijk voor meer informatie over Emile op www.emile.nu

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden