Word lid!
17 oktober 2016

Einde Steptember 2016

Foto mij zwart wit

Steptember 2016 zit er op. Ik heb mij dit jaar op verschillende manieren ingezet voor deze mooie actie.

Ook dit jaar weer heb ik mijn steentje bijgedragen voor Steptember. Steptember is een kant- en klare bewegingsactiviteit die de betrokkenheid en de gezondheid van de deelnemers vergroot en een positieve impact heeft op het leven van mensen met cerebrale parese (CP). Omdat ik zelf leef met CP vind ik het een zeer belangrijk, en goed doel! Met de opbrengst van Steptember kan er onderzoek naar cerebrale parese worden gedaan en kunnen trainingen worden gegeven die de levenskwaliteit van mensen met CP verhogen. 

 
Mijn bijdrage dit jaar
Ook dit jaar heb ik weer verschillende blogs geschreven voor Steptember, ook heb ik meegewerkt aan radio-interview over dit goede doel. Het fragment van Radio Gelderland is terug hier te luisteren via. Daarnaast heb ik ook veel gepromoot via sociale media. 


Ook hoopte ik net zoals de vorige Steptember edities dat er meer bekendheid zou komen wat betreft CP. Ik merk namelijk nog een hoop onbekendheid over deze lichamelijke beperking. Ook omdat er natuurlijk zoveel verschillende gradaties zijn wat betreft CP en ieder mens die het heeft er anders en op zijn / haar manier mee omgaat. Met deze actie wordt de bekendheid vergroot is mijn mening. Voor mijzelf heb ik het gevoel gehad dat ik mijn levensverhaal heb over kunnen brengen op anderen. Dit geeft mij een heel voldaan gevoel.

 

Tot slot

Het leven met CP is topsport, ik moet dagelijks nadenken bij alle handelingen die ik doe. Dit valt niet altijd mee. Dankzij jullie steun kunnen mensen met CP zo'n zelfstandig mogelijk leven lijden. 

Ik wil alle deelnemers en iedereen die op welke manier dan ook mee heeft gewerkt aan Steptember hartelijk bedanken voor hun inzet! En ik hoop dat de deelnemers hebben ondervonden voor wie ze het doen, en wat voor baat dit doel heeft. Daarnaast is ieder natuurlijk positief bezig geweest en dat is ook belangrijk. Tot volgend jaar!

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden