Word lid!
3 oktober 2013

En we zijn klaar met Steptember

profielfoto 2

Steptember 2013 is ten einde! Karen heeft meegedaan en heeft ontzettend veel steun gehad van mensen die haar op allerlei manieren ondersteunde. Zij waardeert deze steun enorm en wil dan ook iedereen bedanken die, op wat voor manier dan ook, een bijdrage heeft geleverd aan Steptember 2013. Lees snel de nieuwe blog van Karen!

Na een vliegende start in de eerste week begon de motivatie stiekem toch al wel een beetje af te brokkelen na verloop van tijd. Waar ik de eerste dag nog twee uur vrolijk huppelend voor de t.v. stond, kostte het me tegen het eind een stuk meer moeite om mezelf van de bank af te slepen.

 

Veel steun

Gelukkig zijn er van die onverwachte momentjes. Die zitten vooral in de steun die ik van mensen krijg. Ik was in het begin al overdonderd door het aantal mensen dat mee wou lopen. Ik begon in mijn eentje met het idee en opeens waren er drie teams die Lins naam droegen. Ook ben ik overdonderd door de hoeveelheid mensen die me opeens wilden steunen met een donatie. Mensen die ik jarenlang eigenlijk niet heb gesproken doneren opeens wat geld van hun eerste salarisstrookje en arme studenten persen er toch nog een klein bedrag uit en dat allemaal om te laten zien dat ze ons steunen en aan ons denken. Ik heb ons fondsendoel wel vier keer omhoog bij moeten stellen.

 

Bedankt allemaal

Voor anderen is het misschien een klein gebaar maar voor mij betekent het heel veel. Het idee dat er mensen aan je denken en dat je er niet alleen voor staat in deze strijd is heel fijn. Ik wil bij deze alle mensen bedanken die mij de afgelopen maand hebben gesteund. Mijn dank gaat ook uit naar alle mensen die de ándere teams hebben gesteund en hebben laten zien dat ook zij níét alleen staan. Door elkaar te steunen komen we verder. Verder met de sponsoractie maar ook verder in onze dagelijkse strijd die we elke keer weer leveren tegen Cerebrale Parese.

 

Tot volgend jaar

Dat ik verder kwam was in mijn geval heel concreet: ik heb me elke avond weer van de bank af gesleept en alle dagen de 10.000 stappen gehaald. Voor nu is het even genoeg maar hopelijk allemaal tot volgend jaar. Ik ben er in ieder geval bij!

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden