Word lid!
24 juli 2013

Happy hour met Opa & Oma in actie!

IMG_0721web

Opa en Oma in actie zijn op vakantie naar de camping in Frankrijk geweest, op werk-vakantie welteverstaan. Wat zij daar precies hebben gedaan en wat het heeft opgeleverd lees je in deze blog van Oma Wil!

In de grabbeljurk – het beeldmerk van Oma Wil – lopen over camping Creuse Nature, midden in Frankrijk. Op werkvakantie, in de zon roepen we mensen op om met ons Happy Hour te vieren. Wijn, fris en bier voor 1 euro.

En dan nog de activiteiten van Opa&Oma in actie!

Samen in de zon op het terras meedoen met de levende fruitmachine! Drie kansen voor 50 eurocent! Of een lot kopen en het rad van fortuin laten draaien tot je echt een prijs hebt! Dolle pret, soms hilarische lachbuien.Vakantie met een knipoog omdat het geld opbrengt voor projecten van de BOSK. Zo vieren Opa en Oma ook Happy Hour: zij kunnen na drie weken 1150 euro mee naar huis nemen in hun BOSK-i-KAR.

Nog mooier is dat we uitgenodigd worden volgend jaar weer te komen, want het is zo gezellig, een BOSK-i-KAR op de camping.

Naast het mooie bedrag dat we hebben opgehaald waren de gesprekken heel waardevol. We ontmoeten andere grootouders met een gehandicapt kleinkind en kunnen zorgen delen. We kunnen vertellen dat " anders – zijn" niet zielig is maar ook een uitdaging is om een eigen weg te zoeken. Dat ook jongeren in een rolstoel dromen over een toekomst, plezier hebben, studeren soms en een eigen weg in het leven zoeken. Net als iedere andere jongere.

Natuurlijk hebben we de BOSK gepromoot. Verteld dat deze club opkomt voor jongeren en hen echt iets biedt: toekomst en lotgenoten.

We trekken nog een tijdje door met de BOSK-i-KAR. Eerst naar Vierhouten (Samoza) en Ommen (De Besthmenerberg) en dan weer naar Frankrijk. Naar l'Accolade in Ile d'Oleron! We hebben er zin in.

Niet op de Camping, maar wel willen bijdragen? Doneer dan op giro 562100 van de BOSK o.v.v. OPA&OMA IN ACTIE.


Onze Happy Hour is nog niet voorbij!
Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden