Word lid!
17 januari 2018

Ik krijg energie van muziek!

Foto mij zwart wit

Ik heb in december mijn ervaring met muziek mogen delen in het BOSK magazine. Deze ervaring wil ik graag ook delen in dit blog.

In het december nummer van Boskmagazine wat in het teken stond van muziek, heb ik mijn ervaring met muziek mogen delen, dit wil ik ook graag doen via dit blog.

 

Ik luister de hele dag door naar muziek. Ik sta er mee op en ik ga ermee naar bed. Dit is fijn. Ik vind hier mijn ontspanning in, ik kan mijn emoties kwijt, mijn gedachte verzetten. Ook om mijn spieren te ontspannnen tijdens de fysiotherapie is dit een hele prettige manier. Gewoon de radio aan, een muzieklijstje in Spotify het maakt niet uit, muziek is muziek.

 

 Ook ga ik regelmatig naar festivals en concerten. De Ziggodome is erg ingericht op mensen met een beperking. Appelpop ga ik ook graag heen. Dit is een gratis 2 daags festival in Tiel (De Betuwe). Dit is goed te doen met mijn electriche rolstoel. Er is een rolstoelpodium, maar het liefst zet ik mijn rolstoel omhoog en ga ik gewoon tussen het publiek staan. Zo wordt ik niet in een hokje gestopt (zo voel ik dat) en heb ik beter zicht, en maak ik zo nu en dan een praatje met mensen. Zo leer je nog eens nieuwe mensen kennen. Dit vind ik erg leuk. Je moet hiervoor wel iets over hebben, wees er tijdig. In de meeste gevallen nog de vorige artiest moeten meepakken. Maar dit heb ik er vaak voor over om het optreden te zien die ik wilt zien. Je moet flexibel zijn, want mensen kunnen tegen je aanlopen, of tegen je aanstoten. Omdat ze springen, of ineens extreem gaan bewegen. Hier moet je tegen kunnen. Als je dit kunt? Dan durven en dus gewoon doen. Zodra je op de plek van bestemming bent, dan natuurlijk bovenal genieten van de muziek.

 

Het artikel gemist in BOSKmagazine?  Kiik dan op de foto bovenaan de pagina om deze terug te lezen.

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

1 Reactie

Mirjam de Warm 18 jul 2018

Ik vind het knap dat je er tegen kunt, ik dus niet. Hier in het kleine plaatsje waar ik woon zijn er zomers regelmatig een soort van festivals. En ik ga er graag heen. Twee jaar geleden ben ik jankend naar huis gegaan omdat iedereen maar tegen mijn rollator aan liepen, me weg duwden omdat ze er langs wilden en voor mijn neus gingen staan ook al stond ik toch vrij ver vooraan. Ik voel me dan helemaal zo beperkt.

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden