Word lid!
13 juli 2011

Kennismaking Buurtzorg en Emile.nu

IMG_0733

Er is alweer een maand voorbij sinds mijn vorige blog. Sinds ik ben begonnen met bloggen lijkt de tijd echt heel snel te gaan. Dat komt denk ik omdat ik rond het begin van de maand een nieuwe blog moet schrijven en me er daarom heel bewust van ben dat de maand alweer (bijna) om is. Voor wat betreft Wiel&Deal zijn er twee ontwikkelingen.

De eerste is dat er afgelopen week een gesprek heeft plaatsgevonden met mij, mijn moeder, de projectleider van Wiel&Deal, Emile van Emile.nu en een aantal medewerkers van Buurtzorg. Het was een erg goed gesprek waaruit bijna meteen naar voren kwam dat het met de zorg helemaal goed gaat komen. Buurtzorg gaat coördineren en specialistische zorg bieden en Emile gaat heel hard aan de slag om in Groningen studenten te werven die de overige taken op zich wil nemen.

 

Afgesproken is verder dat we over een aantal maanden nog weer een keer om tafel gaan zitten om wat beter af te spreken hoe,wie,wat en natuurlijk niet waar en waarom want dat is in dit geval wel duidelijk. Verder is de bouw van de toren aan het Wielewaalplein al een heel eind gevorderd. Hoe ver dat precies is dat ga ik aanstaande dinsdag met eigen ogen bekijken. Een foto van de binnenkant en het hopelijk prachtige uitzicht zal ik op de site van Wiel&Deal plaatsen en als dat mogelijk is ook bij mijn volgen blog.

 

Afgelopen week vond ik twee t-shirts in mijn brievenbus. Één van de SP zelf, en één van ROOD de jongerenafdeling van de SP. Dus dat betekent dat mijn lidmaatschap rond is. Hopelijk kan ik hiermee mijn steentje bijdragen aan een socialer Nederland. Verder heb ik aanstaande dinsdag de middenevaluatie van mijn stage. Ik ‘loop’ dan alweer bijna 5 maanden stage bij Lefier.

 

Zoals ik in het begin van mijn blog al zei; de tijd vliegt. Tot zover mijn belevenissen van de afgelopen tijd, tot de volgende blog! Kun je zolang niet wachten? Volg de Wiel&Deal updates via mijn Twitter account: @ekiaam1989

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden