Word lid!
10 april 2015

Klaar met de 'winterslaap'!

profielfoto 2

Het lijkt net alsof ik er niet was qua bloggen. Alsof ik de laatste paar maanden in winterslaap was. En als ik eerlijk ben, had ik een lange winterslaap helemaal niet erg gevonden. Maar niks is minder waar. Met de veranderingen op de website van de BOSK liep ik een beetje vast in het overzetten van alle oude blogs en daarmee ook met de nieuwe blogs. Daardoor verscheen er een tijdje niks nieuws van me maar ik heb echt niet stil gezeten.

 Voor mijn studie heb ik keihard gewerkt om álle vakken af te ronden. En dat is me gelukt de afgelopen maanden. Dus nu heb ik alleen nog mijn afstudeeronderzoek te doen en dan ben ik klaar. Dat dat onderzoek nog wel een hele tijd zal gaan duren, is een feit. Maar stapje voor stapje kom ik er wel.

 

Dat mijn onderzoek zo lang duurt, heeft onder andere te maken met mijn volgende bezigheid van de afgelopen maanden: Lin. En vooral ook met haar hulpmiddelen. De eetstoel werd te klein en de handbewogen rolstoel (haro) ook. We hebben een elektrische rolstoel (elro) aangevraagd en een elektrische verstevigde bakfiets om de elro in te vervoeren. En al die aanvragen gaan niet zonder slag of stoot. Maar wat zou het leven toch eigenlijk saai worden als aanvragen voor hulpmiddelen wél soepel verliepen. Dus nou, mijn studie en alle hulpmiddelen hebben mij wel van de straat gehouden de afgelopen maanden. En dus ook uit mijn winterslaap.

En als laatste heb ik eigenlijk wel degelijk geblogd. En niet eens maandelijks zoals hier bij de BOSK, nee, wekelijks. Op mijn eigen stekkie. Ik zou jullie graag een paar van die blogs laten lezen dus ik plaats hieronder een paar links met de, voor mij meest bijzondere waardevolle blogs (maar kijk gerust verder naar mijn andere stukjes als je zin hebt).

 

Als eerste laat ik je graag mijn blog zien over hoe het opeens heel hard bij mij binnen kwam dat we een gezond kind hebben verloren. Ooit hadden we een gezond kind, toen ze nog veilig in mijn buik zat. En door domme pech veranderde haar hele toekomstperspectief. Daar schreef ik DIT stukje over. Niet een heel vrolijk stuk maar wel recht uit het hart.

 

Een stuk vrolijker is mijn blog over regenlaarzen. Lin wil soms wel eens dingen die niet echt mogelijk zijn. Maar als moeder doe ik dan toch mijn best haar wensen te vervullen. En dat deed ik met behulp van heel veel andere ongelofelijk lieve mensen. KLIK HIER voor de blog daarover.

 

In de afgelopen maanden hebben we ook een heel leuke logee hier in huis gehad: Buzzy de Speeltuinbendebeer. Deze kwam logeren om te kijken hoe goed Lin hier kan spelen in Amsterdam. Ik schreef er een blog over en onderaan staat een filmpje dat we ervan hebben gemaakt. NEEM HIER een kijkje.

 

Als een na laatste blog weer een iets minder vrolijke blog. Een brief aan een jongetje dat we in de lift tegenkwamen. Als een bang haasje stond hij naar Lin te kijken. Dat raakte mij heel erg. HIER kan je de brief aan het jongetje lezen. (Ik geef nu de link naar de lezerscolumns van Metronieuws, als je stemt maakt de column een kans om in de krant gepubliceerd te worden).

 

En de laatste blog is ook meteen mijn meest recente blog. Over de evaluatiegesprekken die ik over Lin heb op het revalidatiecentrum. En daarmee krijg je gelijk een inkijkje in iets wat ook tijd vreet; de afgelopen maanden, maar ook zeker de komende jaren of zelfs decennia nog. Je kan HIER klikken voor het blog.

 

Zo, en dan sluit ik bij deze af met een belofte aan jullie. Vanaf nu zal ik gewoon weer elke maand een blog bij de BOSK publiceren. Geen schijnwinterslapen meer, geen smoesjes omtrent omzettingen van websites en geen gedoe meer met hulpmiddelen (laat me daar nog maar even over dromen asjeblieft). Maar wél gewoon lekker schrijven. Tot volgende maand!

 

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

1 Reactie

ERika van Rijn 10 apr 2015

Hallo Karen, ik ben even benieuwd naar de verstevigde bakfiets voor de Elro. Kan jij mij even pb? erika apestaartje akire.nl Groetjes ERika

ERika van Rijn 10 apr 2015

Hallo Karen, ik ben even benieuwd naar de verstevigde bakfiets voor de Elro. Kan jij mij even pb? erika apestaartje akire.nl Groetjes ERika

Karen Mee 15 apr 2015

Beste Erika,
Heb je mijn e-mail ontvangen?
Groeten, Karen

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden