Word lid!
12 december 2016

Landelijke dag Cerebrale Parese 2016!

Foto mij zwart wit

Op 19 november werd de landelijke dag voor mensen met cerebrale parese georganiseerd op Mytylschool Ariane de Ranitz in Utrecht. Een mooie en makkelijke locatie. Met daarnaast een heel mooi programma met een humoristische opening van Marc de Hond. Het was een zeer leuke dag. De organisatie van deze dag was in handen van het BOSK-ervaringsteam Cerebrale Parese, zelf heb ik ook meegedacht en meegewerkt aangezien ik aangesloten ben bij het ervaringsteam.

Op deze dag waren er verschillende workshops:

- Alles wat je aandacht geeft groeit – door Jeanine Voorman, revalidatiearts De Trappenberg

- Lekker in je vel met CP – door Mirjam Groothedde, orthopedagoog, Het Roessingh

- Maak kennis met mindfulness – door Marjolein den Ouden, mindfulness trainer erkend in de hoogste categorie door beroepsvereniging VMBN.

- Passend onderwijs – door Bert Beuving.

- (Groot) ouders ontmoeten (groot) ouders – door Julia van Leijen.

 

 

Tijdens de pauze was er een schoonheidspecialiste aanwezig waarbij je even kon ontspannen Kim Verschuren; Kim's Cosmetics.

Na de pauze was er een panel over verschillende onderwerpen. Hieraan heb ik meegewerkt, dit was zeer leuk om te doen. Het is leuk om het publiek erbij te betrekken.

Daarnaast werd de "cp teaser gelanceerd." Met deze campagne zijn we van plan wat meer bekendheid te krijgen voor de diagnose Cerebrale Parese en hiermee te leven op welke manier dan ook. Dit een positieve wending geven, en anderzijds laten zien dat het niet altijd even makkelijk is en, mee valt. Deze campagne start op 1 december 2016 a.s.

Ook werd de opbrengst van de sponsoractie van Steptember de actie voor mensen met Cerebrale Parese onthuld we hebben in de maand september €150.000,- euro opgehaald, dit is fantastisch! Benieuwd wat de actie Steptember is? Of volgend jaar ook mee doen? Ga dan naar de website van Steptember.

 

Ook was er nog de gelegenheid om na afloop een drankje te nuttigen.

 

Al met al was de Landelijke Cerebrale Parese dag een geslaagde en op terug te kijken!

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden