Word lid!
28 oktober 2013

Mijn grote passie

cropped-Kimberley-Tseng-300x300

Dat schrijven voor mij een belangrijke bezigheid is, was al te lezen in mijn vorige blog. Inmiddels is schrijven een passie geworden. Ik heb zelfs gezocht naar opleidingsmogelijkheden hierin en met resultaat! Wat dit resultaat is lees je in mijn nieuwste blog!

Schrijven is inmiddels echt mijn passie. Ik ben de hele dag door met het schrijven bezig. Niet letterlijk natuurlijk, maar ik ben de hele dag alert op de gedachtes en gebeurtenissen die voorbij komen waar ik dan over kan gaan schrijven. Doordat ik het schrijven steeds leuker begin te vinden ben ik op zoek gegaan naar opleidingsmogelijkheden hierin en met resultaat! 

 

Schrijversacademie

Ik ontdekte de schrijversacademie en vroeg daar informatie aan. Na een aantal mails heb ik te horen gekregen dat ik het juiste niveau heb om aan de opleiding mee te kunnen doen. Op dit moment wacht ik de startdatums af voor 2014 en hoop ik begin 2014 te kunnen beginnen met m’n opleiding aan de schrijversacademie.

 

Mijn droom

Een paar maanden geleden mailde ik over en weer met een vriendin. Op een gegeven moment kwam ze met het idee om een boek te gaan schrijven. ‘Ja, ik vind het leuk om te schrijven en het klinkt heel mooi, een boek schrijven, maar is dat niet een beetje groot gedacht.’

 

Inmiddels denk ik er heel anders over. Een boek schrijven, dat klinkt zo gek nog niet. Het is geen droom meer, maar een doel waar ik naartoe wil werken! De gedachte dat ik ooit mijn eigen boek uit zal gaan brengen, daar gaat m’n hart sneller van kloppen.

 

Een steeds groter publiek

Toen ik begon met bloggen hoopte ik een steeds groter publiek te bereiken. Inmiddels kan ik zeggen dat het elke keer inderdaad een beetje meer wordt. Zo heb ik voor de site ‘Hoe zo anders’ meegedaan aan een interview en ben ik geïnterviewd door de Telegraaf. Wauw, dit vind ik gaaf. Ik kom in de Telegraaf. Zaterdag 26 oktober zal mijn verhaal gepubliceerd worden onder de rubriek ‘Ik leef!’. De opzet is: Jongeren die ondanks hun beperking volop in het leven staan en ambitieus zijn. Ik ben zelf erg benieuwd naar het eindresultaat.

 

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden