Word lid!
31 mei 2012

Mijn laatste loodjes wegen wel erg zwaar

IMG_0733

Er zijn inmiddels weer twee maanden verstreken sinds mijn vorige blog. De afgelopen twee maanden heb ik door verschillende gebeurtenissen, leuk en niet leuk, geen tijd en energie gehad om een blog te schrijven. In mijn vorige blog schreef ik dat ik bezig was met afstuderen. En daar ben ik nog steeds mee bezig. Helaas ben ik veel minder ver dan ik bij het schrijven van mijn vorige blog dacht.

Deels komt deze vertraging door mijn eigen gezondheid, mijn stage heeft waarschijnlijk teveel van mijn lichaam gevraagd en ik ben half april geopereerd, en deels doordat ik door een heel slechte docent ben begeleid bij het schrijven van mijn onderzoeksvoorstel. Ik ben inmiddels weer aardig hersteld van mijn operatie en mijn onderzoeksvoorstel is eindelijk bijna af. Hopelijk sta ik weer snel positief in het leven. Want op dit moment ben ik alles en iedereen helemaal zat. Naast deze vervelende dingen zijn er ook leuke dingen gebeurd de afgelopen tijd.

 

Van 9 t/12 mei heb ik met een aantal andere mensen op Support gestaan. Het doel was om mijn Wiel&Deal onder de aandacht te brengen van zoveel mogelijk mensen en nieuwe mensen voor de wachtlijst te  vinden. Zelf heb ik 11 en 12 mei op de beurs gestaan. Het waren twee heel bijzondere maar ook energievretende dagen. Ik vond het heel bijzonder om op 11 mei mijn 23e verjaardag op de beurs te vieren.   Ontzettend leuk om al die leuke reacties van bezoekers te horen en (aankomend) studenten te ontmoeten die wellicht bij Wiel&Deal in Groningen willen gaan wonen of hebben aangegeven graag in een andere studentenstad zo’n project te willen hebben.

 

En tussen de bedrijven door denk ik ook na over wat ik na mijn studie wil en kijk ik rond of ik al vacatures zie. Want van de in totaal 240 credits hoef ik er nog maar 24 te halen en dan ben ik officieel Bachelor of Law.

 

Verhuizing, diploma, solliciteren en in oktober ook nog naar Marokko. Ik ga dus een leuke maar ook spannende tijd tegemoet. Ik hou jullie op de hoogte!

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden