Word lid!
12 september 2013

Opa en oma vieren Steptember

IMG_0721web

Ook Opa en Oma in actie zetten zich in voor Steptember. Zij gaan Steptember vieren op een camping ingericht voor mensen met een lichamelijke handicap.

Het regent pijpenstelen. Na veel mooie dagen horen we al uren de regen tikken. Vandaag gaan we op (werk)vakantie naar L'Accolade op Ile d'Oleron. Een camping, ingericht voor mensen met een lichamelijke handicap.De Bosk-i-Kar gaat mee en weer proberen we aandacht en geld te krijgen voor jongeren van de BOSK. 

 

Roelof heeft de stappenteller al om. We wilden nog lekker aan de wandel: veel stappen en hopen dat sponsors die stappen te gelde maken. Maar vandaag zullen de stappen vooral moeten komen van trap op – trap af. De tent, de slaapzakken: allemaal zorgen ze voor veel stapjes. "Geen gezucht, het is voor het goede doel", roep ik. Hoeveel stapjes is zo'n trap eigenlijk? Zou er iemand zijn die dit gaat sponsoren?

 

We hopen bij L'Accolade twee goede weken te hebben. Om ons te laten sponsoren voor Steptember gaan we een wijnproefavond organiseren, hebben we ons Rad van Fortuin weer meegenomen. En mooie prijzen natuurlijk.Roelof zal zich er de benen uit het lijf lopen door gras te maaien, mensen te rijden, klusjes te doen. Ik zal me vooral huishoudelijk bezig houden met koken, afwassen, bedienen en animatie. We hebben er zin in.

 

Jammer dat we mijn stapjes niet mogen optellen bij de score van Roelof. Want eigenlijk loop ik veel harder en meer. Want....wie zijn hoofd niet gebruikt, moet zijn (haar) benen gebruiken. En dat komt nog wel eens voor...In elk geval gaan wij Steptember vieren in Frankrijk door veel te lopen en plezier te maken. Wij zijn boffers dat we dit kunnen doen!

 

En als het nou toch echt eens mocht lukken om het leven van mensen met CP en hun naaste omgeving vrolijker en beter te maken! Daar doe je toch gewoon een stapje harder voor. "Kom Roelof, nog een keertje de trap op en neer. Ik moet mijn bergschoenen nog hebben!" Ha, ha, weer een euro in de pot en wel 40 stappen. Tel uit je winst!

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden