Word lid!
22 maart 2012

Roerige tijden

IMG_0733

Maart alweer, en tijd voor een nieuwe blog. De afgelopen weken waren behoorlijk hectisch. Mijn lichaam laat me al een aantal maanden behoorlijk in de steek. Ik ken de route in het ziekenhuis al op mijn duimpje en de afgelopen weken heb ik weer een goede opfriscursus gehad.

Behalve ziekenhuisbezoekjes en op bed liggen heb ik geprobeerd om ook nog leuke dingen te doen. Bijvoorbeeld de rolstoeldanswedstrijd in Wijchen op 28 januari, die ik in mijn vorige blog al aankondigde. Het was een vermoeiende maar ontzettend leuke dag. Twee paren van onze groep zijn met medailles naar huis gegaan en mijn danspartner en ik zijn 8e geworden. Gezien het grote aantal deelnemers waren we ontzettend blij met dit resultaat.

 

Op studiegebied is er een spannende periode aangebroken. Ik ben aan mijn afstudeeronderzoek begonnen. En ik ben er inmiddels achter dat dit niet makkelijk en behoorlijk frusterend is. Hopelijk gaat het met mijn mooie nieuwe ultrabook wat makkelijker. Het werkt in ieder geval wel heel lekker en snel. Sinds 13 februari volg ik weer colleges op school. Ik moet namelijk in totaal nog 5 vakken doen om de benodigde punten te halen. Komende weken ga ik mij verdiepen in cliëntenrecht, criminologie en gezondheidsrecht. Voor gezondheidsrecht ga ik een essay schrijven over actieve levensbeëindiging bij pasgeborenen. Wat een toeval dat er afgelopen week een rapport verscheen hierover. Het is dus een ontzettend actueel onderwerp. Nou nog afwachten of mijn docent het onderwerp goedkeurt.

 

Verder ben ik, samen met een aantal anderen, druk bezig om een bijeenkomst te organiseren voor mensen die geïntereseerd zijn in Wiel&Deal. Het gaat een informatieve maar vooral gezellige middag worden. Ook zijn we druk bezig met voorbereidingen voor Support. Wiel&Deal is van 9 t/m 12 mei te vinden in de Jaarbeurs in Utrecht. Hopelijk zie ik jullie daar!

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden