Word lid!
19 mei 2014

Talentenvreugd

IMG_0721web

Iedereen heeft wel een talent dat je kan gebruiken. Dit kan van alles zijn. Van het haken van mooie poppetjes tot het organiseren van een muziekavond. Opa en Oma in Actie dagen je uit dit talent te gebruiken voor TALENTVREUGD, een initiatief om geld in te halen voor de projecten van de BOSK!

Het lijkt wel zomer! De vogels fluiten al vroeg, de bloemen geuren en het wordt al langer licht. We voelen het overal kriebelen. Waar je vroeger in deze tijd dacht aan de schoonmaak, nieuw behangetje, kloppen, luchten en verven maken wij plannen om er weer met onze BOSK-i-KAR op uit te trekken. 

Naar campings in Frankrijk en ons eigen landje. We hebben weer eindeloos gezocht (zeg maar gebedeld) naar prijzen voor ons Rad van Fortuin. Weer waren veel mensen en winkels goedgeefs. Ja we geloven werkelijk dat er veel goede, lieve mensen zijn die onze Opa&Oma-actie van harte steunen. De folders en affiches zijn weer gedrukt: met dank aan de sponsor! En de caravan staat bijna voor de deur. Dan kunnen we echt gaan!

Maar we willen meer....We willen mensen – wie of wat je ook bent – uitdagen om mee te doen aan TALENTENVREUGD. Iedereen heeft wel een talent dat je kan gebruiken. En dan wil je het ook gebruiken. Toch??

We dagen je uit om mee te doen: zet je talent in. Organiseer een workshop, haak mooie poppetjes (dank Karen van Meeteren), bak taarten, verkoop geurkaarsjes, behang een kamer, kook een diner, organiseer een muziekavond!
Leuk om te doen en je steunt de projecten van de BOSK!

Waarom zou je eigenlijk niet mee doen?

Elke maand maken we een Nieuwsbrief met Talenten en bijdragen. En je komt op ons ROEMDOEK. Overal waar we zijn wordt de ROEMDOEK ontrold. Dus: je ontvangt grote roem en wordt mogelijk wel een Bekende Nederlander.

Ook kinderen kunnen mee doen: tekeningen verkopen, vrijmarktje, karweitje doen. Gewoon DOEN dus.

Wie het grootste talent heeft? Ik denk de ouders die elke dag weer creatief met hun kind met een beperking omgaan. Vaak met een lachend gezicht en met moed om het beste ervan te maken. En echt talenten vinden we bij mensen met een beperking die op pad gaan om hun dromen waar te maken.

Meer info? omawilenoparoelof@kpnmail.nlWat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden