Word lid!
26 oktober 2015

Van beperking naar mogelijkheid!

cropped-Kimberley-Tseng-300x300

Er is de laatste tijd veel gebeurd. Ik heb een herstart gemaakt met mijn opleiding en ben inmiddels ook weer gestopt, definitief. Sinds begin deze maand heb ik een baan op een havo/vwo school. En ik ben bijna dagelijks druk bezig met datgene wat mij het meeste plezier geeft: Yo & Kim. In deze blog vertel ik jullie hier meer over.

Zoals jullie misschien al wel weten geef ik workshops voor iedereen met een lichamelijke beperking en/of chronische aandoening: ‘Van beperking naar mogelijkheid!’. Dit doe ik samen met Yo (werkzaam als coach bij Yo4coaching).
Met deze workshop begeleiden wij onze deelnemers in hun persoonlijke ontwikkeling en helpen hen om te gaan met de obstakels die ze tegenkomen in hun leven.

Het geeft veel voldoening om hiermee bezig te zijn. Ik heb zelf deze weg van erkenning en acceptatie ook bewandeld. Een weg met heel wat hobbels en obstakels, wat heel wat frustratiemomenten heeft gekost. Met Yo4coaching ging ik aan de slag en ik leerde steeds beter om te gaan met mijn beperkingen en meer te kijken naar mijn mogelijkheden. Deze ontwikkeling heeft mij zoveel gebracht. Ik werd weer vrolijker en ben letterlijk uit mijn schulp gekropen. Ik stel mij gelijkwaardiger op tegenover de mensen om mij heen en durf steeds vaker mijn stem te laten horen.
Van een onzeker meisje groeide ik naar een jonge vrouw, die een stuk zelfverzekerder is van zichzelf en steeds vaker haar eigen stem durft te laten horen.
Van beperking naar mogelijkheid!

Begrip, bevestiging, hoop
Ik prijs mezelf enorm gelukkig dat ik deze ontwikkeling nu al heb mogen doorlopen. Door deze ontwikkeling sta ik nu op een punt dat ik anderen wil helpen om te gaan met hun strubbelingen in het leven en inspireren om te kijken naar hun krachten.
Van mensen die ik spreek, lotgenoten of ouders hoor ik dat ik hen hoop heb gegeven voor de toekomst. En daarmee bereik ik mijn doel, keer op keer.


Als ervaringsdeskundige heb ik al heel wat obstakels overwonnen en ben ik bekend met de vele mogelijkheden die er zijn. Ik denk dat dit een enorme kracht is. Ik begrijp de frustratie, ik begrijp de onmacht. Daardoor kan ik mensen bevestigen in hun gevoel en ze nieuwe moed geven voor de toekomst.


Blijf op de hoogte!
31 oktober geven we de eerstvolgende workshop waarvoor jij je nog steeds kunt inschrijven.
Kun je niet op deze datum, maar ben je wel geïnteresseerd en wil je niks missen? Laat het ons weten! Meld je vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief.


Meer info? Like: Yo & Kim
Benieuwd wie Yo & Kim zijn? Check: Yo4coaching & Just as Kim
Of mail: info.yokim@gmail.com

Bekijk ook onze promo op Youtube.

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden