Word lid!
7 april 2011

VN-verdrag niet waargemaakt!

IMG_0733

In maart waren er wat Wiel&Deal betreft twee belangrijke evenementen. De WMO-beurs in Groningen op 9 maart en de manifestatie ‘het VN-verdrag waarmaken’ op 29 maart.

De WMO-beurs heb ik moeten missen vanwege een ontsteking. Van de projectleider van Wiel&Deal hoorde ik later dat er tussen de meute senioren toch een geïnteresseerde zat. Dus toch goed dat we er gestaan hebben.

 

29 maart was wat mij betreft een zwarte dag voor alle Nederlanders met een beperking. Op die dag besloot men in ‘Den Haag’ het VN-verdrag voor mensen met een beperking niet te ratificeren. Echt ongelooflijk! Vooral omdat er wel geld beschikbaar is voor allerlei andere onzin zoals het verhogen van de maximum snelheid op de snelwegen. Mijn vader is overigens wel blij met het verhogen van de maximumsnelheid; hij kan maar liefst twee minuten later vertrekken richting Lelystad….

 

Ik laat me door dit kabinet in ieder geval niet weerhouden om te strijden voor participatie van studenten met een beperking in het gewone studentenleven.

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden