Word lid!
7 november 2013

Wie zoet is...

IMG_0721web

De Bosk-i – Kar is weliswaar weer op zijn thuisbasis, maar Opa & Oma in actie proberen nog steeds aandacht te vragen voor kinderen met een deukje. Ze verdienen een toekomst, net als andere kinderen.

Ikar komt naar me toe. Hij heeft een Geheim dat hij mij alleen wil toevertrouwen. Het moet in mijn oor gefluisterd worden. Nieuwsgierig buig ik me gehoorzaam voorover en met een kleverig mondje zegt hij: "Ik heb al 18.000 euro in mijn spaarpot". Ik val ondersteboven van verbazing! Zoveel geld!

Ik speel het spel mee en vraag hem er met niemand over te praten. Stel je voor dat dieven het horen.....Hij kijkt wat benauwd maar zegt er snel wat voor te kopen. Maar wat zal dat zijn? Grootmoedig zegt hij van de briefjes een huis te kopen zodat iedereen kan komen logeren. Een huis met drie liften en vier etages. En een paar balkons. Vooral mensen die nooit op vakantie gaan, zijn welkom.

Mooi zo'n klein jochie die ook aan anderen denkt. En wonderen denkt te kunnen verrichten met drie briefjes van vijf en een handjevol muntjes. Een kereltje met een visioen dat de wereld ook anders kan worden? Ik hoop dat hij zijn droom waar kan maken!

 

Opa&Oma in Actie proberen dat ook. De Bosk-i – Kar is weliswaar weer op zijn thuisbasis, maar we proberen nog steeds aandacht te vragen voor kinderen met een deukje. Ze verdienen een toekomst, net als andere kinderen.

Nu hebben ook zij een Geheim: Opa Roelof zal een Hulpsinterklaas worden. Met drie Pieten – die een maatschappelijke stage lopen – gaat hij mensen bezoeken. Alleen hen die de Enige Echte Sint willen ontvangen. Als Kindervriend zal Sint de mensen een fijne avond bezorgen, cadeaus uitdelen en op mooie gedachten brengen. Het geld dat Sint ermee verdient gaat naar het Project Durf te dromen van de BOSK. Zo kunnen alle mensen voor Sinterklaas spelen. Wie zoet is.......houdt dromen levend en speelt voor Sinterklaas!

SSTT: Niet verklappen hoor, en... geld en cadeaus zijn welkom! Zo kan iedereen voor Sinterklaas spelen!

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden