Word lid!
18 november 2013

Workshop

cropped-Kimberley-Tseng-300x300

Ik ga in samenwerking met Yo 4 coaching een workshop geven aan mensen met een handicap. Dingen als acceptatie van je handicap en het ‘meedoen in de maatschappij’ zullen in de workshop aan bod komen. Waarom ik en Yo 4 coaching de workshop organiseren lees je in mijn nieuwste blog!

Vol trots deel ik jullie mee dat ik in samenwerking met Yo 4 coaching het plan heb om een workshop te gaan geven. Deze workshop zullen we gaan geven voor mensen met een handicap. Ik hierin als ervaringsdeskundige en mijn partner Yolanda vanuit haar visie als coach.

 

Waarom deze workshop?

Wij denken dat wij mensen met een handicap extra handvatten kunnen geven. Als ervaringsdeskundige weet ik dat het moeilijk is om je handicap te accepteren, maar ook mee doen in ‘de maatschappij’ is niet altijd even gemakkelijk. En zo zijn er nog meer zaken waar mensen met een handicap vaak tegenaan lopen. Hoe ga je daarmee om? Hoe houdt je jezelf staande? Ben je verslagen of blijf je krachtig en kom je op voor jezelf? Dit zullen ongetwijfeld onderwerpen zijn die tijdens de workshop aan bod zullen komen.

Wij willen mensen met een handicap graag onze hulp aanbieden en mijn ervaring is dat het ook weleens fijn is om met andere mensen met een handicap in contact te komen.

 

Voorbereiding

De komende tijd zullen Yo4coaching en ik gaan beginnen met de voorbereidingen voor onze workshop. Daar komt veel bij kijken. We zullen op zoek gaan naar een locatie, nadenken over de financiën en uiteraard brainstormen over de inhoud van de workshop en daar een lopend geheel van maken.

 

Het zal daarom ook nog even duren voordat we de workshop daadwerkelijk zullen gaan geven. Maar zodra we meer informatie hebben over de workshop laat ik dit jullie weten. Wij hebben er in elk geval heel veel zin in om met deze workshop aan de slag te gaan! 

Meer informatie over Yo4coaching vind je hier. (Het kan zijn dat de link het nog niet doet. De site is nog in onderhoud. Hij zal spoedig te bezoeken zijn.).

 

Laat gerust weten wat jullie van onze toekomstige plannen vinden door hieronder een reactie achter te laten.

 

Heb je vragen? Ook dan kan je hieronder een bericht achter laten.

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden