Word lid!
11 september 2011

Zomer alweer voorbij

IMG_0733

Ik besef me dat het alweer een aardige tijd geleden is dat ik mijn laatste blog heb geschreven. Dat komt omdat ik in juli niet veel bijzonders heb gedaan en in augustus twee weken op vakantie ben geweest. De tweede week van augustus heb ik al watersportend doorgebracht aan de Loodrechtse plassen.

Zeilen, zwemmen, een tochtje op een trimaran (soort catamaran) en vooral heel veel lol. Een geweldige week met gezellige mensen. Daarna ben ik weer 3 dagen naar stage gegaan en vervolgens ben ik 19 augustus heel vroeg in de morgen vertrokken richting Hilversum om met weer een andere gezellige groep Oxford een week lang onveilig te maken. Ook hier weer veel gezien en gedaan met als hoogtepunt de musical We will rock you. Dit zal niet de laatste musical zijn die ik dit jaar zie want op 18 september ga ik naar Zorro. Ben benieuwd of die net zo leuk is als We will rock you.

 

De bouwvakkers van de Groenling (zie mijn vorige blog) zijn inmiddels druk in de weer met groene stenen en over enkele weken zal het hoogste punt worden bereikt. De eerste dag stage na mijn weekje Oxford is een dag om nooit meer te vergeten dankzij het afgaan van het brandalarm. Gelukkig was een collega bereid mij naar beneden te sjouwen. Ik en verder niemand met mij had enig idee wat de juiste manier was om mij naar beneden te krijgen. Maar gelukkig was er geen brand (alleen kooklucht en warmte) en is alles prima verlopen. Gisteravond ben ik voor het eerst na de zomerstop weer naar rolstoeldansen geweest. Was erg leuk om iedereen weer te zien. Vanochtend heb ik samen met mijn moeder mijn auto voor zijn eerste beurt bij de garage afgeleverd. Ben benieuwd of ze nog ergens een verborgen gebrek opsporen. Vanmiddag ga ik met een deel van het Wiel&Deal bestuur een workshop voorbereiden voor het jongerenevent wat in november in Papendal wordt gehouden als begin van de Week Chronisch Zieken 2011. Kijk ophttp://www.chronischziek.nl/?p=883 voor meer informatie. Hopelijk zie ik je op 5 november in Papendal!

Wat vind jij ervan? Laat hier jouw reactie achter!

0 Reacties

Wil je mee discussiëren? Laat een reactie achter of maak een topic aan.

Aanmelden