Word lid!

Nieuws

Recente nieuwsartikelen

beeldmerkcpnet

Vacature: Bestuurslid CP-Net

CP-Net zoekt een een bestuurslid die zelf CP of een kind met CP heeft en vanuit die ervaring mee kan denken over de beste strategie voor ons netwerk zodat we samen de doelen kunnen behalen. Enige bestuurservaring en/of ervaring met financiering van projecten en netwerken (sponsoring/ crowdfunding) is een pre.

Lees meer
Steptember-Logo-2018-RGB_90

Steptember 2018: meerdere records voor sponsoractie ten bate van cerebrale parese

Steptember is een groot succes met meerdere records. De sponsoractie heeft een recordbedrag van 332.534,60 euro opgeleverd! Ten opzichte van vorig jaar betekent dat een groei van meer dan 70%. In 2017 werd 195.149 euro opgehaald.

Lees meer

Input gevraagd voor Checklists Meervoudig Ondersteund EMB Pubers

Ouders van pubers met een ernstig meervoudige beperking blijken een behoefte te hebben aan ervaringsdeskundigheid over deze leeftijdsgroep. De BOSK wil die deskundigheid verzamelen met checklists. We vragen ouders mee te denken over de inhoud van die checklists.

Lees meer

Wetenschapsprijs “Rolstoel-les voor kinderen die een rolstoel gebruiken”

Het project van studente Marleen Stol “Rolstoel-les voor kinderen die een rolstoel gebruiken” is uitgeroepen tot winnaar van de derde Klokhuis Wetenschapsprijs (NTR). Op 7 november reikte Klokhuispresentator Janouk Kelderman de prijs uit tijdens de junioropening van wetenschapsfilmfestival InScience.

Lees meer
BOSK

Vacature BOSK: Vrijwilligerscoördinator, 24 uur

De BOSK is op zoek naar een enthousiaste vrijwilligerscoördinator (M/V) voor 24 uur per week

Lees meer

Film Touch me not

Een film over onder andere de seksualiteit(sbeleving) van mensen met een lichamelijke beperking, dat is Touch me not. Deze Gouden Beer winnaar van de Berlinale 2018 verdient het om gezien te worden.

Lees meer
EMPOUDER_afb_liefde_is_festival_mail_01

Save the date: Liefde is... op 14 februari

Save the date! Wat doe jij op 14 februari 2019 vanaf 18.00 uur? Het is nog lang geen 14 februari 2019. Maar toch brengen we deze datum onder je aandacht. En niet omdat het dan Valentijnsdag is. Maar omdat het dan de hoogste tijd is voor het Liefde is… Festival van Emp/ouder.

Lees meer
Genezen-gedeeltelijke-dwarslaesie-SintMaartenskliniek-oct2018_verkleind

Genezen van een gedeeltelijke dwarslaesie

De Sint Maartenskliniek heeft deze week een bijzonder revalidatietraject afgerond. Gert-Jan (35 jaar) heeft een gedeeltelijke dwarslaesie en kan inmiddels weer lopen met behulp van elleboogkrukken en een implantaat in zijn rug.

Lees meer
wereld jaz2

11 november: voorstelling “De Wereld van Jaz”

Het prentenboek over Jaz wordt tot leven gebracht in “de Wereld van Jaz” – een unieke muzikale vertelvoorstelling voor alle kinderen met een ontwikkelingsleeftijd tussen 3 en 7 jaar. Op zondag 11 november is er een try-out.

Lees meer

Oproep Ieder(In)

Ieder(In) is op zoek naar mensen die vooraan staan als belangenbehartigers voor Klink, een on- en offline netwerk. Zit jij in het netwerk van Ieder(In) en heb je interesse in toegankelijkheid? Meld je dan aan!

Lees meer