Word lid!

Nieuws

Recente nieuwsartikelen

LEESTIP Het (on)gewone verhaal van Bo (en Tom)

Tineke Honingh is schrijver, educatief auteur en ex-juf. Zij typt regelmatig verhalen, informatieve teksten en opdrachten voor in de klas. Haar nieuwe boek: ‘Het (on)gewone verhaal van Bo (en Tom)' is onlangs verschenen. Dit gaat over Bo, een gewoon meisje van twaalf jaar dat cerebrale parese (CP) heeft. Bo is net verhuisd van de stad naar een dorp en gaat naar een nieuwe school in groep 8. Zij ontmoet Tom in haar klas; één boek, twee verhalen, en één vriendschap.

Lees meer
Marc_de_Hond_staand_met_logo_©_Bastiaan_Musscher

8 september: Ontmoetingsdag Spina Bifida Hydrocephalus met theater van Marc de Hond

Dit jaar organiseert de BOSK een ontmoetingsdag Spina Bifida Hydrocephalus met een theatervoorstelling! Marc de Hond geeft exclusief voor de BOSK een try-out van zijn nieuwe voorstelling: “Voortschrijdend inzicht”.

Lees meer

Uitnodiging voor gesprek over onderzoek naar botuline-injecties

Het VUmc en de VSOP willen graag je mening horen over een internationaal onderzoek naar botuline-injecties. Ouders van kinderen met CP en jongeren met CP zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan een bijeenkomst in het VUmc.

Lees meer

LEESTIP Emp/Ouder Gids voor ouders na de diagnose

De Emp/Ouder Gids voor ouders na de diagnose, een eerste helpende hand, is sinds kort beschikbaar. Deze gids is geschreven voor ouders die net de diagnose van hun kind hebben gehoord. Een diagnose van een handicap of chronische ziekte.

Lees meer

LEESTIP Sterk team

Lees het blog Sterk team over Lodi, een jongetje met hersenschade. Zijn ouders Carly en Martijn vormen samen een sterk team, dat er alles voor doet om het leven van hun zoontje Lodi zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Lees meer

Oproep CP-app

De ontwikkeling van een app voor volwassenen met CP, daar zijn Rijndam Revalidatie, Erasmus MC, De Hoogstraat Revalidatie en de BOSK mee bezig. Input van de doelgroep mag natuurlijk niet ontbreken.

Lees meer
Logo_NSGK for web

Collecteren voor de BOSK

Mogen we een paar uurtjes van je tijd? Van 12 t/m 17 november doen we mee aan de collecte van NSGK voor het gehandicapte kind.

Lees meer
beek 123

BOSK Outdoor Challenge groot succes

De tweede editie van de BOSK Outdoor Challenge bij Outdoor Laarbeek was een groot succes en werd door de deelnemers beoordeeld met een 10 (of eigenlijk een dikke 9, maar een 10 als ze nog een extra keer hadden mogen tokkelen, zo leuk was het).

Lees meer

CP-light: ontmoetingsdag in oktober voor jongeren met lichte CP

In oktober 2018 organiseert de BOSK een ontmoetingsdag voor jongeren (14-22 jaar) met een lichte vorm van CP (GMFCS I). Je kunt je al aanmelden via de BOSK.

Lees meer
BOSK

15 september: algemene ledenvergadering BOSK

We nodigen alle BOSK-leden van harte uit voor de tweede algemene ledenvergadering (ALV) dit jaar op 15 september. De uitnodiging wordt in de tweede helft van augustus naar de leden verstuurd.

Lees meer