Word lid!

Nieuws

Recente nieuwsartikelen

Rotterdam Sport Op Maat Dag

Van 17 tot en met 24 september vindt de Sport Op Maat Week plaats in Rotterdam. Hét evenement om als Rotterdammer met een beperking te ontdekken welke sport er bij jou past. Paralympisch snowboardster Bibian Mentel, profvoetballer Jens Toornstra en rolstoelbasketbalsters/alpine skister Barbara van Bergen steunen aangepast sporten tijdens de Sport Op Maat Week.

Lees meer

Aandacht voor Steptember in Hart van Nederland

De nieuwsrubriek van SBS6 besteedde op17 september 2017 aandacht aan de BOSK-actie Steptember.

Lees meer
NDT workshop 7 oktober 2017 (002)

Workshop dans voor kinderen met CP bij het Nederlands Dans Theater

In een echte dansstudio zelf dansen én een ontmoeting met professionele dansers... Op zaterdag 7 oktober kunnen kinderen met cerebrale parese meedoen aan een unieke workshop bij het Nederlands Dans Theater. De workshop is voor kinderen van 7 tot 12 jaar samen met een ouder of begeleider.

Lees meer

Werkgroep 'Wij zien je wel' gestart om drempels te verlagen voor gezinnen rondom ZEVMB

Op 7 september is werkgroep 'Wij zien je wel' gestart. Doel van deze werkgroep is het verbeteren van de kwaliteit van leven en zorg voor kinderen met een zeer ernstige verstandelijke beperking (ZEVMB).

Lees meer

28 oktober: landelijke dag Spina Bifida en Hydrocephalus

Ben jij er ook bij op zaterdag 28 oktober? Ouders, kinderen en volwassenen met spina bifida en hydrocephalus zijn van harte uitgenodigd voor de landelijke dag in Utrecht. Er is een mooi gevarieerd programma, met een apart programma voor de kinderen.

Lees meer

BOSK Outdoor Challenge

Weten jullie het al? Op 7 oktober is de BOSK Outdoor Challenge. Noteer die datum in je agenda, want dit evenement wordt er een om niet te vergeten!

Lees meer
Erik Scherder, Timothy Banchet, Isaac Bullock, Jule Zuiderbaan en Brownie Dutch

Steptember 2017 muzikaal van start met song van Isaac Bullock, in samenwerking met Brownie Dutch

Het lied, gebaseerd op ‘Lioness’ van Isaac Bullock, is op 4 september het startsein voor de campagnemaand met het thema ‘muziek en bewegen’. Zanger en producer Brownie Dutch werkte voor de Steptember-actie samen met Isaac Bullock aan deze muzikale kick-off. ‘Steptember’ is opgedragen aan de duizenden deelnemers die in de maand september elke dag 10.000 stappen zetten om geld bijeen te brengen voor mensen met cerebrale parese (CP).

Lees meer

Oproep Baraitser-Winter Syndroom

De dochter van familie Everaarts heeft het Baraitser-Winter Syndroom (BWS). BWS is een zeldzame, aangeboren afwijking. De genetische oorzaak van BWS is bekend. Over de hele wereld zijn er nu misschien 60 gevallen van BWS gediagnostiseerd.

Lees meer
Banner_Staand_BOSK_Winterweek_2018_Webversie_10-08

BOSK Winterweek 2018, meld je aan!

Ondanks dat de zomer nog moet beginnen, gaat de aanmelding van de BOSK Winterweek 2018 nu al van start. Er zijn dit jaar twee BOSK Winterweken, de eerste week vertrekt op vrijdag 2 februari, de tweede week staat gepland voor vrijdag 2 maart.

Lees meer

IT-project voor jongeren met lichamelijke beperking komt naar Zeist

IT-project voor jongeren met lichamelijke beperking komt naar Zeist Project Icarus in Culemborg, een IT-dagbesteding voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, krijgt mogelijk nog dit jaar een vestiging in Zeist. De initiatiefnemers zijn op zoek naar een locatie, sponsors en kandidaten.

Lees meer