Word lid!
7 mei 2019

22 mei: CP-informatieavond in Almere - programma bekend

Op woensdagavond 22 mei organiseren CP Nederland (voorheen de BOSK) en Merem (voorheen De Trappenberg) samen een interactieve informatieavond voor volwassenen met Cerebrale Parese, met als thema 'CP-Dichtbij'. We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. het programma is nu ook bekend.

De avond vindt plaats bij Merem in Almere op de Hospitaalweg 1 (achterkant van het Flevoziekenhuis, ingang bij het Weerwater) en duurt van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Programma

"CP-Dichtbij' is een informatieve avond voor en door mensen met CP. Diana Wiegerink, projectmanager psychosociale zorg van CP Nederland verzorgt de inleiding van de avond. Revalidatiearts Hester van der Werf vertelt over de medische kant van CP op volwassen leeftijd. Psycholoog Godelieve Cazemier gaat in op het onderwerp 'belasting en belastbaarheid' en ervaringsdeskundige Dennis Haarmans vertelt over zijn eigen ervaringen. Tussen de presentaties is er veel ruimte om ervaring met elkaar uit te wisselen en vragen te stellen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door naar Survey Monkey (nieuw venster) te gaan.


Wil je verzekerd zijn van een plek, meld je dan snel aan. Ongeveer een week voor deze avond krijg je een bevestiging van deze avond en zo nodig nadere informatie.

 

Voor vragen of informatie nodig deze informatieavond, dan kun je contact opnemen met Johannes Verheijden van CP Nederland: johannes@bosk.nl.

 

We zien graag je aanmelding voor 'CP-Dichtbij' graag tegemoet!

Naar overzicht