Word lid!
25 september 2019

6 oktober Wereld CP Dag

Ja, het is bijna zover! Wereld CP Dag. 6 oktober ben jij bezet, want dan is het tijd voor de dag die in het teken staat van cerebrale parese. En die wil je niet missen! De grote vraag is: wat kun je doen?!

Go Green 4 CP

Er zijn wereldwijd meer dan 175 gebouwen, bezienswaardigheden en attracties die bevestigd hebben groen te worden uitgelicht op Wereld CP Dag. Benader jouw kerk, gemeente of attractiepark in de buurt met de vraag of zij ook meedoen.

 

Go Green feestje

Nodig vrienden en familie uit voor een Go Green feestje! Vraag iedereen in het groen te komen en versier de ruimte met groene decoratie. Maak een selfie en post die in deze groep! 

 

CP Move As One

Doe mee met duizenden mensen die actief worden op Wereld CP Dag, door het organiseren van een #CPMoveAsOne evenement! Het enige wat je hoeft te doen is iets gezamenlijks te ondernemen met je vrienden en/of familie. Een groepswandeling, of samen sporten zoals voetbal of boccia. Probeer iets nieuws of doe iets wat je het leukst vindt. 

 

Deel Wereld CP Dag met World CP Day

World CP Day wil graag zien wat je doet op deze dag, dus maak veel foto's en deel ze op social media.

Tag @worldcpday op Facebook, Instagram en Twitter

Gebruik de hashtags #WorldCPDay #GoGreen4CP #CPMoveAsOne

 

Wist je dat World CP Day heel veel informatiebronnen op de website hebben, die je kunnen helpen in de organisatie van je evenement? Denk dan aan Logo's, Posters, Photo's, Social media dingetjes. Bezoek de website.

 

Naar overzicht