Word lid!
29 september 2017

BOSK Winterweek 2018, meld je aan!

Ondanks dat de zomer nog moet beginnen, gaat de aanmelding van de BOSK Winterweek 2018 nu al van start. Er zijn dit jaar twee BOSK Winterweken, de eerste week vertrekt op vrijdag 2 februari, de tweede week staat gepland voor vrijdag 2 maart.

De reis wordt gemaakt met een grote touringcar en een rolstoelbus voor de mensen die niet op een gewone busstoel kunnen zitten.

Accommodatie

Holland HuisJe verblijft met de groep in Hollandheim, een geheel aangepast groepsvakantiehuis met rolstoelhellingbaan, rolstoellift, aangepaste toiletten en badkamers en overal voldoende manoeuvreerruimte voor rolstoelen.  Er zijn slaapkamers voor 4, 6 of 8 personen, voor grotere gezinnen is er vaak een eigen kamer mogelijk.


De reis wordt begeleid door enthousiaste vrijwilligers die ondersteunen bij activiteiten, verzorgen de maaltijden en er zijn vrijwillige zorgprofessionals voor de benodigde verpleegkundige zorg.

Voor wie?

De reis is geschikt voor gezinnen en (jong) volwassenen. Je kunt alleen mee, maar ook met een vriend(in) of familielid. De BOSK Winterweek is voor BOSK-leden of mensen die lid willen worden van de BOSK.

Kosten

De prijs voor de reis is €650,00 p.p. hierbij is inbegrepen het vervoer naar Au, het verblijf in Hollandheim, alle maaltijden, koffie, thee of limonade (overige drankjes komen voor eigen rekening), ski/langlaufles, materiaalhuur (ski's, schoenen, stokken, helmen), de excursies in de buurt. Er zijn diverse excursies voor de gasten met beperkingen. Voor de zitskiërs zijn ook de skipassen inbegrepen.

Programma

Je kunt deze week leren skiën, langlaufen of sleeën. Gedurende de vakantieweek wordt door degenen die niet gaan langlaufen, snowboarden of bi-uniquen gedurende een ochtend of middag in groepsverband een tocht over de loipes gemaakt met de aangepaste sleeën. Naast het sleeën zijn er dagelijks groepsactiviteiten. Kinderen die te klein zijn voor kinder-skilessen, kunnen gebruik maken van de kinderopvang bij de skipiste.

Aanmelden

Aanmelden is uitsluitend mogelijk via dit aanmeldformulier en tot uiterlijk 31 augustus. Bij aanmelding kun je aangeven welke reis je voorkeur heeft. Na aanmelding ontvang je een ontvangstbevestiging.

Vragen?

Vragen over de reis, het verblijf of programma? Deze kun je stellen aan Bram Overweg via boverweg@gmail.com.
Vragen over de aanmelding kun je stellen aan Sabrina Wolffenbuttel via sabrina@bosk.nl.

 

We zien je aanmelding graag tegemoet!

Save

Save

Naar overzicht