Word lid!
14 juni 2018

23 juni: algemene ledenvergadering over koers BOSK

We nodigen alle BOSK-leden van harte uit voor de ALV van 23 juni in Utrecht. Tijdens deze ALV gaan we met elkaar in gesprek over welke richting de vereniging BOSK in de toekomst moet gaan inslaan.

logo BOSKAlle leden hebben op 18 mei de brief over de toekomstplannen ontvangen. Om meer te kunnen betekenen voor jou en voor andere mensen met een handicap of aandoening, wil de BOSK veranderen.

Voorstel voor vier verenigingen

Het bestuur stelt voor om tot vier verenigingen te komen: een vereniging voor cerebrale parese, een vereniging voor spina bifida en hydrocephalus, een vereniging voor EMB (incl. Joubert en Stickler) en een vereniging voor schisis (incl. Pierre Robin). Deze vier verenigingen gaan zelf bepalen hoe zij het meeste kunnen betekenen voor hun eigen achterban. Zij kiezen hun eigen doelen en bepalen zelf hoe ze die doelen willen bereiken.

Wat niet verandert is de inzet van het landelijk bureau. De komende jaren kunnen de verenigingen gebruik blijven maken van de kennis, ervaringen en netwerken en betaalde medewerkers die de BOSK nu heeft.

ALV op 23 juni in Utrecht

Graag gaan we met je in gesprek over het voorstel om de vereniging te splitsen. Op deze ALV zullen nog geen besluiten over de toekomst van de BOSK worden genomen. Deze extra ALV wordt georganiseerd op 23 juni van 10.00 – 14.00 uur bij De Hoogstraat Revalidatie, Rembrandtkade 10, 3583 TM Utrecht.

Meld je even aan

Wil je aanwezig zijn bij de ALV, stuur dan een mailtje naar info@bosk.nl o.v.v. ALV en geef aan met hoeveel personen je wilt komen, of je ADL nodig hebt en of je dieetwensen hebt. Je krijgt een ontvangstbevestiging en enkele weken voor de ALV de vergaderstukken en precieze details over tijd en locatie. Ook wanneer je alleen de stukken wilt krijgen, kun je een mailtje naar info@bosk.nl sturen.

We hopen je te ontmoeten op deze belangrijke ALV en samen verder te bouwen aan een vereniging die helemaal aansluit bij jouw wensen en behoeften! Lees de brief die op 16 mei naar de leden is verzonden (pdf)

 

De stukken voor de ALV worden uiterlijk dinsdag 19 juli gemaild.

Naar overzicht