Word lid!
2 december 2017

Korte enquête over opvoeden van je kind met CP: doe je mee?

De BOSK maakt een programma waarmee ouders zelf informatie en tips kunnen vinden over de opvoeding van een kind met cerebrale parese (CP). Hiervoor roepen we ouders op deel te nemen aan een korte enquête.

Eén op de drie kinderen met cerebrale parese (CP) heeft, naast de lichamelijke problemen, ook last van emotionele of gedragsproblemen. Hun gedrag kan soms moeilijk zijn om te begrijpen. De opvoeding van een kind met CP kan daardoor extra onzekerheid geven en allerlei vragen oproepen.

Online ondersteuning

Veel ouders van een kind met CP hebben vragen over het gedrag en de opvoeding van hun kind. Soms is daar te weinig aandacht voor in de revalidatiebehandeling en in het (speciaal) onderwijs. De BOSK wil daarom een digitaal programma en een groepsprogramma ontwikkelen, zodat je als ouder zelf informatie en tips kunt vinden op het moment dat je vragen hebt over de opvoeding.

Welke opvoedvragen heb jij? Welke vragen, problemen en lastige situaties kom jij tegen m.b.t. het gedrag en de opvoeding van jouw kind? Of welke tips heb jij voor andere ouders? Met deze vragen gaan we aan de slag en zoeken we tips, achtergrondinformatie, antwoorden en voorbeelden bij waar je zelf mee verder kunt.

Ga naar de enquête (nieuw venster) en vul de korte vragenlijst in (maximaal 10 minuten werk)! 

Naar overzicht