Word lid!
11 mei 2016

Exclusief voor trouwe lezers: 50 procent korting op de inschrijving voor Steptember 2016!

Steptember daagt je uit om gedurende de maand september iedere dag in beweging te komen en 10.000 stappen te zetten. Dit voor een betere gezondheid en meer nog voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met cerebrale parese. Door elke stap te laten sponseren lever je een bijdrage aan het werk van de BOSK. Maak gebruik van de speciale korting als trouwe lezer van de nieuwsbrief en doe het vandaag nog!

 

Iedereen kan meedoen
Inschrijven kan je alleen of met een team van maximaal 4 personen. Het maakt niet uit of je vier keer in de week hardloopt, of een tochtje naar de supermarkt maakt, iedereen kan meedoen! Het Steptemberteam ondersteunt je met alle nodige tips voor sponsorwerving en het halen van je dagelijkse stappen. De maand september staat in het teken van plezier, een betere conditie en een belangrijke bijdrage aan een mooi doel. Lees alles over deelname op www.steptember.nl Voor trouwe lezers van de nieuwsbrief geldt een korting van 50%, dus de Steptembernieuwsbrief mag je niet missen!

 

Gratis deelname voor BOSK-leden
Exclusief! BOSK-leden kunnen gratis deelnemen aan editie 2016. Door bij registratie gebruik te maken van de speciale code, ontvang je direct 15 euro korting op het inschrijfgeld (Deze code is rond 26 mei per e-mail verzonden aan alle BOSK-leden).

 

Wil je alsnog lid worden van de BOSK dan kan dat via de volgende link, https://www.bosk.nl/mijn-bosk/registreren/. Na de registratie stuur je een mail naar steptember@bosk.nl voor de speciale code.

 

Dus aarzel niet, stof je sportschoenen af, stel een team samen en schrijf je vandaag nog in voor deze sportieve uitdaging!

Heb je nog vragen? We staan je graag te woord!

 

Het Steptember team
steptember@bosk.nl
030-245 90 90
www.steptember.nl

Naar overzicht