Word lid!
17 juni 2016

Zorg volwassenen in revalidatiecentra: vul de vragenlijst in

Volwassenen met cerebrale parese krijgen soms niet de zorg die ze nodig hebben in revalidatiecentra. Om artsen van de revalidatiecentra beter te laten weten waar ze behoefte aan hebben, vraagt de BOSK een vragenlijst in te vullen.

Het goede nieuws is dat mensen met cerebrale parese inmiddels een normale levensverwachting hebben. Het slechte nieuws is dat dit niet zonder problemen verloopt. Of dit nu lichamelijke, geestelijke of praktische problemen zijn, een revalidatiearts kan je helpen met het zoeken naar oplossingen.

Signalen 

Soms gaat dat goed. Helaas krijgt de BOSK ook signalen dat volwassenen met cerebrale parese in het revalidatiecentrum niet de zorg krijgen die ze nodig hebben. Wij hebben deze signalen overgebracht aan de artsen en revalidatiecentra. Omdat die willen weten hoe groot het probleem is, brengen wij in kaart hoeveel volwassenen met CP zorg nodig hebben en hoeveel die zorg ook echt krijgen.

Vul de vragenlijst in

Jij kunt ons (en alle andere volwassenen met CP) helpen door de vragenlijst van maximaal zes vragen in te vullen. De vragenlijst is volstrekt anoniem; we zorgen ervoor dat mensen buiten de BOSK nooit kunnen achterhalen wie de vragenlijst heeft ingevuld.

 

Vragenlijst zorg violwassen met CP in revalidatiecentra (nieuw venster)

 

Naar overzicht