Word lid!
30 mei 2018

BOSK Outdoor Challenge editie 2018

Tokkelen, abseilen en big swing... Klinken deze woorden je als muziek in de oren? Schrijf je dan in voor de BOSK Outdoor Challenge editie 2018. Een spetterend spektakel voor jong en oud!

BOSK Outdoor Challenge - (28/6 VOL)

De BOSK Outdoor Challenge staat weer bol van spannende parcoursen die durfals niet mogen missen. Ben je 8 jaar of ouder? Laat dan zien dat jij geen hoogtevrees hebt en leg alle parcoursen af. Neem iemand mee die jou daarbij kan begeleiden (dit is niet verplicht!).

 

Prikkelende parcoursen

Klopt jouw hart sneller bij het zien van een spannend parcours? Leg dan het 4 meter-parcours af met een touwlift van 0 naar 4 meter, een parcours, abseilen, tokkelen en de big swing! Dit parcours biedt een programma van 2,5 en 3,5 uur en is zeer geschikt voor iedereen met een motorische beperking.  

 

Zijn er genoeg aanmeldingen voor bovenstaand parcours? Dan kan deze worden gecombineerd met het 9 meter-parcours. Voor deze combinatie heb je een goede handfunctie nodig. Vanaf het 9 meter hoge platform, 5 verschillende bruggen lopend over een kabel oversteken. En weer terugkomen op het grote platform, om daarna te gaan tokkelen vanaf 9 meter hoogte. Alleen voor echte durfals...
In plaats van met de touwladder naar 9 meter te klimmen, klim je op armkracht via de touwlift omhoog. De duur van het 9 meter parcours is 3,5 uur.

 

Kosten
De kosten zijn €20,- p.p voor het programma van 2,5 uur.
Voor het programma van 3,5 uur betaal je €25,- p.p.
Bij alle programma's ontvang je een onvergetelijke dag met een gezellig groepje van de BOSK, een drankje en wat lekkers.
Het programma start in de ochtend, bij voldoende aanmeldingen zal er 's middag een 2e groep van start gaan.

 

Locatie

Outdoor Laarbeek bevindt zich op Parklaan 2 in Beek en Donk, vlakbij Eindhoven.

 

Aanmelden

Wil jij deze uitdaging met ons aangaan, schrijf je dan snel in via dit formulier (27/6 aanmelding is gesloten). Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 26 juni

 

Meer info

Heb je vragen of wil je meer informatie, mail dan naar Suzie Noten of neem contact op met de BOSK via 030-245 90 90.

 

Naar overzicht