Word lid!
1 mei 2019

Meer verschoningsplekken? Laat het ons weten!

Heb jij er ook last van dat er vaak geen verschoningsplek beschikbaar is om jouw kind, dat geen baby meer is, te verschonen? Of dat je er zelf geen gebruik van kunt maken? EMB Nederland, CP Nederland en SBH Nederland horen graag wat de wensen voor verschoningsplekken van ouders en zorgvragers zelf in Nederland zijn.

Logo Changing PlacesDe drie verenigingen volgen hiermee het initiatief Changing Places (zie  logo) in Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Changing places wil alle beschikbare toiletten met extra voorzieningen in kaart brengen en ervoor zorgen dat deze toiletten in vele openbare ruimtes beschikbaar komen. Deze toiletten hebben voldoende ruimte, hebben de juiste benodigdheden en zijn veilig en schoon.

 

EMB Nederland, CP Nederland en SBH Nederland willen weten wat de wensen voor verschoningsplekken van ouders en zorgvragers zelf in Nederland zijn. De drie verenigingen gaan alle reacties verzamelen. Bij voldoende respons willen zij kijken wat ze kunnen doen om meer en betere Changing Places in Nederland te regelen.

Wat zijn jouw wensen?

Stuur daarom je droom, wens of obstakels rond verschoningsplekken in via info@embnederland.nl. Bekijk het voorbeeld van Lotte als inspiratie voor je bijdrage. We hebben een "formulier" gemaakt in de vorm van een wolk, waarin je die droom kunt beschrijven. Het formulier kun je hier downloaden. Als je moeite hebt met de indeling van het formulier, dan mag je die ook aanpassen. Het gaat uiteindelijk om jouw droom!


Kijk voor meer info ook op: Twitter: @CP_Consortium | Facebook: @ChangingPlacesUK | Website: http://changing-places.org

Naar overzicht