Word lid!
15 november 2018

Vacature: Bestuurslid CP-Net

CP-Net zoekt een een bestuurslid die zelf CP of een kind met CP heeft en vanuit die ervaring mee kan denken over de beste strategie voor ons netwerk zodat we samen de doelen kunnen behalen. Enige bestuurservaring en/of ervaring met financiering van projecten en netwerken (sponsoring/ crowdfunding) is een pre.

Het bestuur van CP-Net komt ongeveer zes keer per jaar bij elkaar voor een vergadering van 2 uur. Er wordt van je verwacht dat je goed voorbereid bij deze vergaderingen aanwezig bent.

 

Verder organiseert CP-Net drie keer per jaar een netwerkdag (10.00-17.00 uur) waar de bestuursleden worden geacht regelmatig bij aanwezig te zijn. Ten slotte wordt tijdsinvestering gevraagd voor de onderwerpen/ portefeuilles die aan jou als bestuurslid worden toebedeeld of ad hoc vragen die ongepland opspelen. Al met al vraagt het een gemiddelde tijdsinvestering van ongeveer 8 uur in de maand.

Je wordt bestuurslid van een prachtig, prima functionerend netwerk. Netwerken zijn de toekomst in de zorg. Wat ons uniek maakt is de effectieve en gelijkwaardige manier waarop patiënten, onderzoekers en zorgverleners samenwerken.

De bestuursfunctie is onbezoldigd. Voor de ten behoeve van de stichting gemaakte kosten bestaat een redelijke vergoeding.

Lees alle informatie in de vacaturetekst.

Je motivatie en CV kun je tot 26 november 2018 sturen aan Laura van Steenveldt, de directeur van CP-Net, l.v.steenveldt@cp-net.nl. Voor vragen kan je terecht bij de voorzitter van CP-Net, Jules Becher, jg.becher@vumc.nl.

Naar overzicht