Word lid!
21 november 2018

Lever jij ook je bijdrage aan de onderzoeksagenda EMB? Vul de enquête in

Weten onderzoekers wat de problemen zijn waar wij met onze kinderen het vaakst tegenaan lopen? Lang niet altijd. Daarom werken we aan een onderzoeksagenda EMB. Wij ontvingen maar liefst 219 vragen van ouders naar aanleiding van onze oproep! De volgende stap is om tot de 10 belangrijkste vragen te komen. Denk jij met ons mee?

De afgelopen periode hebben veel ouders van kinderen met EMB vragen opgestuurd, waar zij graag via onderzoek antwoord op willen krijgen. Alle vragen zijn geordend en dubbele vragen zijn er uit gehaald. Dit heeft een lijst van bijna 60 onderzoekbare vragen opgeleverd die we hebben verdeeld over 17 thema's.

Nu gaan we de volgende stap maken!
Kies de thema's en vragen die jij het belangrijkste vindt.


Daarna maken we van de belangrijkste en meest genoemde thema's en vragen een korte lijst. Vervolgens maken we met een groep ouders van deze lijst een top 10. We vinden het hierbij belangrijk dat er verschillende thema's in de top 10 komen te staan.
Met de top 10 gaan we het land in om ervoor te zorgen dat onderzoekers ook echt met onze vragen en wensen aan de slag gaan.

Maak je keuze: welke thema's vind jij belangrijk?

Om te weten te komen welke thema's het belangrijkst zijn, vragen wij je de vier thema's uit te kiezen die jij het belangrijkst vindt. Vervolgens vragen wij je om per gekozen thema twee concrete vragen uit te kiezen.

Klik op de link en vul de enquête Onderzoeksagenda EMB in.

 

Neem voor vragen of opmerkingen contact op met de BOSK (tel. 030-2459090 of diana@bosk.nl).

Lees hier meer over de Onderzoeksagenda EMB.

Naar overzicht