Word lid!
5 augustus 2019

Enquête: ouder worden met spina bifida en hydrocephalus

De Internationale Federatie voor Spina Bifida en Hydrocepahlus (SBH) doet momenteel een onderzoek naar ouderen worden met SBH. Daarom vragen zij leden van de doelgroep om deel te nemen aan een enquête over dit onderwerp.

Steeds meer mensen met SBH bereiken bereiken een hogere leeftijd. Maar een probleem is dat er weinig kennis is over deze transitie voor ouderen met SBH en welke impact dit heeft op de fysieke en mentale (on)mogelijkheden en op de (on)afhankelijkheid. De Werkgroep Aging van de Internationale Federatie voor Spina Bifida en Hydrocepahlus (SBH) doet daarom onderzoek naar ouder worden met SBH.

Help mee aan het onderzoek (deadline 30 september)

De werkgroep begrijpt dat de term "oudere" relatief is; ze richten zich tot personen die zich zichzelf beschouwen als personen die ouder worden met SBH vanaf de leeftijd van 35 jaar.

Help de werkgroep de kenniskloof te verkleinen door deel te nemen aan dit onderzoek dat tot een verkennende Europese studie zal leiden over ouder worden met SBH. Je deelname is van grote waarde;  jouw antwoorden helpen de positie en omstandigheden van mensen met SBH binnen de Europese Unie te verbeteren. 

 

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15-20 minuten en kan tot 30 september 2019.

Anoniem

Je antwoorden zijn anoniem, tenzij je je e-mailadres vermeldt. Zowel deze gegevens (als je die deelt) als de verzamelde antwoorden worden vertrouwelijk verwerkt volgens de privacywetgeving van de Europese Unie. 

Naar de enquête

De enquete vind je hier (nieuw venster). Bij voorbaat hartelijk dank voor het invullen!

Naar overzicht