Word lid!
26 juni 2019

Even voorstellen: Maureen Bult

Per 15 mei is Maureen Bult werkzaam als projectmanager. Zij stelt zich graag even voor.

Mijn naam is Maureen Bult, vanaf 15 mei ben ik werkzaam als projectmanager. Ik houd me bezig met een aantal projecten waaronder de ontwikkeling van de landelijke zorgstandaard voor psychosociale zorg. In dit project werken we aan meer aandacht voor psychosociale zorg in de kinderrevalidatie. Onderwerpen als goede informatie, aandacht voor het gezin en sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind zijn hierbij belangrijk.

 

Daarnaast neem ik voor Schisis Nederland deel aan het landelijke project 'Beslist Samen'. In dit project werken we aan verbetering van het proces waarbij zorgverleners, kinderen en jongeren met schisis en hun ouders samen beslissen bij keuzes in een behandeling.

Ook houd ik me bezig met de organisatie van rolstoelvaardigheidstrainingen en met de ontwikkeling van een app met praktische tips voor ouders en door ouders over alle aspecten van de zorg aan kinderen met een beperking.


Van huis uit ben ik orthopedagoog en ben gepromoveerd in de kinderrevalidatie. Ik heb me in de afgelopen jaren als onderzoeker, docent en in de ziekenhuiszorg beziggehouden met psychsociale zorg en zorginnovatie. Ik vind het een voorrecht om nu namens patiënten mee te werken aan projecten die aandacht hebben voor verbetering van het dagelijks leven en de zorg voor mensen met een lichamelijke beperking.


Ik woon in Duivendrecht met mijn man, zoon van 6 en dochter van 2. In mijn vrije tijd geniet ik van reizen, lezen en probeer ik tijd te maken om regelmatig te sporten.

Naar overzicht