Word lid!
8 februari 2017

Even voorstellen Marije Jager, Ervaringskenniscentrum (Sch)ouders

Mijn naam is Marije Jager, sinds 16 november directeur bij Ervaringskenniscentrum (Sch)ouders.

Foto Marije JagerErvaringskenniscentrum (Sch)ouders is een verzamelplek en doorgeefluik van ervaringskennis van en voor ouders van kinderen die extra zorg nodig hebben door bijvoorbeeld een chronische ziekte en/of een verstandelijke/lichamelijke beperking. Momenteel ben ik me met veel plezier en interesse aan het inwerken en aan het nadenken over de vormgeving en inhoud. 

Televisieprogramma's

Met mijn achtergrond ben ik een vreemde eend in de Zorg & Welzijn-sector. Ik heb vijftien jaar lang prachtige televisieprogramma's mogen maken, mooie prijzen gewonnen, gereisd en de afgelopen drie jaar zelfs mijn kinderdroom verwezenlijkt bij Kinderen voor Kinderen.

 

Intrinsiek haalde ik uit deze projecten echter niet meer de voldoening waar ik naar verlangde. Ik had behoefte aan meer maatschappelijke betrokkenheid. Bij EKC – (Sch)ouders heb ik deze zeker gevonden. Vanaf mijn kindertijd ben ik chronisch ziek en het voelt goed om met deze ervaring en kennis iets te betekenen voor ouders en kinderen in een vergelijkbare situatie. Van Kinderen voor Kinderen naar Ouders voor Ouders!

Kickboksschool

Naast mijn functie bij EKC – (Sch)ouders studeer ik in deeltijd psychologie, een mooie aanvulling binnen mijn nieuwe vakgebied maar persoonlijk ook een verrijking. In mijn vrije tijd ben ik een bourgondische cultuur- en sportliefhebber. Ik leef ik me graag uit in de kickboksschool en op de schaatsbaan, ontdek graag nieuwe plekken en ben regelmatig in het theater en in de bioscoop te vinden. Alles graag vergezeld van goed gezelschap en lekker eten en drinken!

Naar overzicht